Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει εν όλω τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών (εφ’ εξής «χρήστες») που συλλέγονται κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου peiraxtiri.gr.

Επιπλέον, καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών του peiraxtiri.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή και την ιδιοκτησία του. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το peiraxtiri.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του peiraxtiri.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας Σύμβασης.

Συλλογή και Χρήση

-Το peiraxtiri.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα, όταν εγγράφεστε, χρησιμοποιείτε peiraxtiri.gr προϊόντα, ή υπηρεσίες, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς ή παιχνίδια, εισέρχεστε στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματα του peiraxtiri.gr.

-Το peiraxtiri.gr χρησιμοποιεί πληροφορίες για τρεις γενικούς σκοπούς: για να προσαρμόσει τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο που βλέπετε, για να καλύπτει τις ανάγκες σας για κάποια προϊόντα και υπηρεσίες και για να σας ενημερώνει για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα.

Όταν ο χρήστης εγγράφεται στο peiraxtiri.gr, του ζητείται να δώσει τις παρακάτω πληροφορίες: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικου Ταχυδρομείου (e-mail). Προσωπικά στοιχεία μπορεί επίσης να ζητηθούν και όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του peiraxtiri.gr ή και όταν επισκέπτονται κάποιες σελίδες του peiraxtiri.gr.

Διόρθωση – Διαγραφή

Το peiraxtiri.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν / επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους.

Κοινοποίηση και Αποκάλυψη

-Το peiraxtiri.gr δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

-Το peiraxtiri.gr θα στείλει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε άλλες εταιρείες ή άτομα όταν:

*Έχει τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη να κοινοποιήσει τις πληροφορίες,

*Η δημοσιοποίηση γίνεται προς τρίτα φυσικά ή νομικά προσωπα με τα οποία συνεργάζεται το peiraxtiri.gr και μόνο μέχρι του βαθμού που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας από το peiraxtiri.gr.

* Απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή, και παρέχονται μόνο στις εν λόγω αρχές,

*Η συμπεριφορά του χρήστη στο web site δεν συμφωνεί με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του peiraxtiri.gr, ή με οποιαδήποτε από τις οδηγίες για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Cookies

Το peiraxtiri.gr χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και των σελίδων του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία σε μορφή .txt που αποστέλλονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή κάθε χρήστη, εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του peiraxtiri.gr. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Ο χρήστης του peiraxtiri.gr μπορεί να ρυθμίσει τον φυλλομετρητή του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του peiraxtiri.gr , είτε να μην επιτρέπει την χρήση cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει επιλέξει να μην δέχεται cookies για την αναγνώρισή του, ενδεχομένως για τεχνικούς λόγους να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες. Η χρήση cookies από adservers συνεργαζόμενων εταιρειών υπόκειται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των εταιρειών αυτών.

Πολιτική σχετικά με Cookies

Τι είναι τα Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας «θυμάται» και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Χρησιμοποιούμε προιόντα της Google όπως τα Google AdSense ή DoubleClick, και σεβόμαστε την πολιτική της Google «Πολιτική συναίνεσης χρηστών στην ΕΕ».

Πολιτική συναίνεσης χρηστών στην ΕΕ

Κατά τη χρήση προϊόντων Google στα οποία ισχύει η παρούσα πολιτική, θα πρέπει να γίνουν ορισμένες γνωστοποιήσεις και να παραχωρηθούν ορισμένες συναινέσεις από τους τελικούς χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για τελικούς χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

  • Θα πρέπει να καταβάλλετε εύλογες προσπάθειες, κατά τη συνήθη εμπορική πρακτική, προκειμένου να γνωστοποιήσετε με σαφήνεια και να λάβετε τη συναίνεση για οποιαδήποτε συλλογή, κοινοποίηση και χρήση δεδομένων που συντελείται σε οποιονδήποτε ιστότοπο, εφαρμογή, δημοσίευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλη ιδιότητα, ως συνέπεια της χρήσης των προϊόντων της Google και
  • Θα πρέπει να καταβάλλετε εύλογες προσπάθειες, κατά τη συνήθη εμπορική πρακτική,προκειμένου να διασφαλίσετε ότι ο τελικός χρήστης έχει στη διάθεσή του σαφείς και αναλυτικές πληροφορίες και ότισυναινεί στην αποθήκευση και την πρόσβαση των cookie ή άλλων πληροφοριών στην συσκευή του, όπου και συντελείται η ως άνω δραστηριότητα, σε σχέση με προϊόν στο οποίο εφαρμόζεται αυτή η πολιτική.

Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική εδώ

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για την άντληση στοιχείων σχετικά με τις διαφημήσεις μας (πχ.δημογραφικά στοιχεία) και τηρούμαι τις προδιαγραφές της πολιτικής της Google «Απαιτήσεις πολιτικής για τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics»

Απαιτήσεις πολιτικής για τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics

Με τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics, μπορείτε να ενεργοποιήσετε στο Analytics λειτουργίες που δεν διατίθενται μέσω των τυπικών εφαρμογών. Στις λειτουργίες διαφήμισης περιλαμβάνονται οι εξής:

  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics
  • Αναφορές προβολών στο Δίκτυο εμφάνισης Google
  • Αναφορές «Δημογραφικά στοιχεία» και «Ενδιαφέροντα» του Google Analytics
  • Ενσωματωμένες υπηρεσίες που απαιτούν από το Google Analytics να συλλέγει δεδομένα μέσω cookie διαφήμισης και ανώνυμων αναγνωριστικών

Ενεργοποιώντας τις λειτουργίες διαφήμισης, επιτρέπετε στο Google Analytics να συλλέγει δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητά σας μέσω των cookie διαφήμισης Google και των ανώνυμων αναγνωριστικών, επιπλέον των στοιχείων που συλλέγονται μέσω της βασικής εφαρμογής του Google Analytics. Αν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics, απαιτείται η συμμόρφωση με αυτήν την πολιτική, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο αποστέλλετε δεδομένα στο Google Analytics (για παράδειγμα, μέσω του κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics, του SDK του Google Analytics ή του Πρωτοκόλλου μέτρησης).

Δεν θα διευκολύνετε τη συγχώνευση στοιχείων προσωπικής ταυτοποίησης με στοιχεία μη προσωπικής ταυτοποίησης που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε διαφημιστικού προϊόντος ή λειτουργίας της Google, εκτός αν έχετε παράσχει επαρκή σχετική ειδοποίηση και έχετε λάβει την προηγούμενη συναίνεση (δηλ. δήλωση συμμετοχής) του χρήστη σε αυτήν τη συγχώνευση.

Αν έχετε ενεργοποιήσει οποιεσδήποτε λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics, πρέπει να ειδοποιείτε τους επισκέπτες σας, αποκαλύπτοντας τις ακόλουθες πληροφορίες στην πολιτική απορρήτου:

  • Τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics που έχετε εφαρμόσει.
  • Τον τρόπο με τον οποίο εσείς και οι προμηθευτές τρίτου μέρους χρησιμοποιείτε από κοινού cookie πρώτου μέρους (όπως το cookie Google Analytics) ή άλλα αναγνωριστικά πρώτου μέρους και cookie τρίτου μέρους (όπως τα cookie διαφήμισης Google) ή άλλα αναγνωριστικά τρίτου μέρους.
  • Τους τρόπους με τους οποίους οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics που χρησιμοποιείτε, όπως μέσω των Ρυθμίσεων διαφημίσεων, των Ρυθμίσεων διαφημίσεων για εφαρμογές για κινητά ή οποιωνδήποτε άλλων διαθέσιμων μέσων (για παράδειγμα, της εξαίρεσης καταναλωτή του οργανισμού NAI).

Επίσης, συνιστούμε να καθοδηγείτε τους χρήστες στις διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

Άμα θέλετε να εξαιρεθείτε μπορείτε να κάνετε click στον παρακάτω σύνδεσμο

Πολιτική συναίνεσης χρήστη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics, θα πρέπει επίσης να συμμορφώνεστε με την πολιτική συναίνεσης χρήστη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος

Αν έχετε ενεργοποιήσει τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου του επαναληπτικού μάρκετινγκ, στο Google Analytics σε σύνδεση με άλλες υπηρεσίες Google, απαιτείται η συμμόρφωση με τις ισχύουσες πολιτικές για εκείνες τις υπηρεσίες Google (όπως η πολιτική του Google AdWords για τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος και τοποθεσίας και οι περιορισμοί του AdWords για ευαίσθητες κατηγορίες, καθώς και οι Πολιτικές προγράμματος πλατφόρμας των υπηρεσιών DoubleClick). Αν χρησιμοποιείτε το Google Analytics για τη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών για τους επισκέπτες σας όπως περιγράφεται στην ενότητα περιορισμοί του Google AdWords για ευαίσθητες κατηγορίες, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Google Analytics για τη συλλογή δεδομένων με σκοπό τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος.

Επειδή η νομοθεσία διαφέρει ανάλογα με την εκάστοτε χώρα και περιοχή και επειδή το Google Analytics μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, η Google δεν είναι σε θέση να παρέχει το ακριβές κείμενο που πρέπει να συμπεριλάβετε στην πολιτική απορρήτου σας. Μόνο εσείς αντιλαμβάνεστε τις μοναδικές πτυχές και τα ειδικά ζητήματα της επιχείρησής σας και η πολιτική απορρήτου σας πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτές τις πληροφορίες που μόνο εσείς μπορείτε να παρέχετε.

Η πολιτική αυτή ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτκή εδώ

Χρησιμοποιούμε cookies για τις υπηρεσίες του facebook, όπου απαιτούνται, με σεβασμό στη πολιτική του Facebook «Facebook Privacy Policy»

Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτκή εδώ

Επίσης χρησιμοποιούμε cookies από την υπηρεσία ασφαλούς σύνδεσης HTTPS CloudFlare

Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτκή εδώ

Προτεινόμενες λύσεις

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αποθήκευση cookies στον browser σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αποθήκευση των cookies δεδομένου του ότι τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται κατά αποκλειστικο λόγο στην βελτίωsη της δική σας εμπειρίας καθόλη την διάρκεια της περιήγησης σας στο site μας.


Διαφήμιση

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο peiraxtiri.gr, προκειμένου να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πρέπει να συμπληρώσουν στην σχετική αίτηση τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Επιχείρησης – Τηλέφωνο – E-mail – URL (Ηλεκτρονική διεύθυνση της προς διαφήμισην ιστοσελίδας). Το peiraxtiri.gr δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοί του κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες των υπηρεσιών / σελίδων τους.

Δεσμοί (Links) προς άλλα sites

Το peiraxtiri.gr περιλαμβάνει δεσμούς (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (websites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Το peiraxtiri.gr σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

IP addresses

H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και επομένως και επομένως και στις σελίδες του peiraxtiri.gr. Η διεύθυνση IP δεν κρατείται από τα συστήματα του peiraxtiri.gr (server, data base, δικτύου κ.τ.λ.), ενώ δύναται να γνωστοποιηθεί, μόνο εφόσον ζητηθεί, τηρουμένης της προβλεπόμενης – δια νόμου – διαδικασίας, από τις αρμόδιες αστυνομικές, δικαστικές ή άλλες κρατικές αρχές.

Προστασία Ανηλίκων

Χρήστες του peiraxtiri.gr που είναι ανήλικοι, δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες οι οποίες μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το peiraxtiri.gr. Σε κάθε ενότητα / υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν αυτές τις σελίδες, το peiraxtiri.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του speiraxtiri.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τον Νόμο 2774/1999 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση, το peiraxtiri.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί ή δεν αποδέχεται τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του peiraxtiri.gr.

Συντακτική ομάδα του peiraxtiri.gr