Όλα τα μυστικά για Ρώσικη σαλάτα όπως την φτιάχνουν οι νοικοκυρές που έζησαν στη Ρωσία

564

Υλικά

3 μεγάλες πατάτες

3 αυγά βρασμένα σφιχτά
2 καρότα
1 χούφτα αρακά κονσέρβα ή κατεψυγμένο
6 μικρά αγγουράκια στύπα (τουρσί)
2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα*
παριζάκι ή ζαμπόν (όσο επιθυμείτε, κομμένο σε κύβους)
αλάτι, πιπέρι
άνηθο (προαιρετικά)
Συνταγή για μαγιονέζα

1 ποτήρι ελαιόλαδο

1 ποτήρι γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να πήξουν και είναι έτοιμη. Τόσο απλά!

Εκτέλεση

Κόβουμε τα καρότα και τις πατάτες σε κυβάκια και τα βράζουμε σε λίγο νερό, μαζί με τον αρακά (πρέπει να παραμείνουν τραγανά). Κόβουμε σε κυβάκια τα αυγά και τα αγγουράκια τουρσί.

Βάζουμε σε μπολ τη μαγιονέζα, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε (προσοχή στο αλάτι γιατί θα έχει και η μαγιονέζα). Διατηρούμε στο ψυγείο σε αεροστεγές μπολ. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.