Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ζώδια 02/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

6

Ζώδια 02/01

Ζώδια 02/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

H σύνοδος του Ερμή και του Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά μας. Η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας την ενέργεια κατακόρυφα, αλλά το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει καταστάσεις έντασης. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ερμής σύνοδος Δίας: Η αμετροέπεια των λόγων μπορεί να κοστίσει. 

Ο Ερμής, που έχει περάσει από τα τέλη του 2019 στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή μας στον επαγγελματικό τομέα και πώς να δρομολογήσουμε σχέδια και συζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδος του με τον Δία σήμερα μπορεί να δώσει ιδιαίτερα ευνοϊκές προτάσεις για την καριέρα μας που θα πρέπει να εξετάσουμε με στωικότητα και ώριμη σκέψη. Πιθανόν είναι να υπάρξουν απαιτήσεις σε αυτές τις προτάσεις, στις οποίες πιθανόν να μην είναι εύκολο να ανταποκριθούμε, επειδή η έντονη αισιοδοξία να μη μας αφήσει να δούμε τις πραγματικές μας δυνάμεις και να δεσμευτούμε σε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε.

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Γεγονός είναι ότι θέλουμε να γίνουμε το επίκεντρο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς επιδιώκουμε να ασχοληθούν όλοι με τις ανάγκες μας και να προσπαθήσουν να τις ικανοποιήσουν, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα, που θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι μας. Ας αντιμετωπίσουμε τις όποιες καταστάσεις προκύψουν με ψυχραιμία! Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More