Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ζήτημα εξαίρεσης Πλεύρη από την προανακριτική της Novartis – Η «ενοχοποιητική» φωτογραφία

0 11

Μετά τους Πολάκη και Τζανακόπουλο, για τους οποίους τίθεται θέμα εξαίρεσής τους από την προανακριτική επιτροπή, ο Θάνος Πλεύρης αποκάλυψε ότι το ίδιο αναμένεται να ζητηθεί και για τον ίδιο!

«Πληροφορούμαι ότι θα θέσουν κι ένα θέμα για εμένα. Θέμα εξαίρεσης. Το υπονοούν από την προηγούμενη εβδομάδα, το υπονοούν και τώρα. Για το αν γνώριζα τον Άδωνι Γεωργιάδη ή αν γνώριζα τον Νίκο Μανιαδάκη και μάλιστα έχουν μια φωτογραφία που πίνω καφέ με τον Μανιαδάκη στο Χίλτον και αυτός είναι λόγος εξαίρεσης. Προφανώς και τον γνώριζα τον κ. Μανιαδάκη γιατί ήταν στο υπουργείο Υγείας και ήμουν κι εγώ εκεί», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

«Θα τεθεί λοιπόν το θέμα εξαίρεσης των Πολάκη – Τζανακόπουλου, όχι επειδή γνώριζαν κανέναν, αλλά για το αν θα εξεταστούν ως μάρτυρες. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί ο κ. Φρουζής, που δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία κατάθεση σε καμία αρχή», πρόσθεσε.

Για το αν θα προλάβει να εξεταστεί: «Αυτά τα αιτήματα θα πάρουν πολύ χρόνο και αν κριθεί ότι πρέπει να εξαιρεθούν, τότε σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν κάποιοι αντικαταστάτες για να συνεχίσουν το έργο».

«Εάν και εφόσον υπήρξαν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ειδικά κατά πολιτικών αντιπάλων, είναι χειρότερο και από οικονομικό σκάνδαλο. Γιατί πιάνουμε την ποιότητα της δημοκρατίας», υπογράμμισε.

newpost.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More