Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ Κούβελα: Υπάρχει η αίσθηση πως ξεστοκάρουν εμβόλια για να ΜΗΝ ΛΗΞΟΥΝ, vid

«Είναι μόνο στην ταμπέλα εμβόλια», αναφέρει ο καθηγητής του ΑΠΘ…
Ενώ η κυβέρνηση ακούει τα εξ αμάξης από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη (πυρκαγιές, καύσωνας, διακοπές ρεύματος), έρχονται και οι άβολες ειδήσεις από τα εμβόλια!

Χθες, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με γερές δόσεις πικρής ειρωνείας σχολίασε στο Facebook τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα την ώρα που αυτή καίγεται.

Με τον τρόπο του στηλίτευσε την εμμονή της κυβέρνησης με τους εμβολιασμούς, και πως με αυτόν τον τρόπο οδηγεί σε υποστελέχωση την πυροσβεστική, την ΕΜΑΚ, όπως και άλλους νευραλγικές υπηρεσίες που είναι παραπάνω από χρήσιμες σε καιρούς έκτακτης ανάγκης.

«Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές διότι είναι και αυτή η υπερμετάδοση με τον καπνό βρε παιδί μου, όπως είχαν δηλώσει από νωρίς οι «ειδικοί»!»

Λίγο αργότερα, ο κ. Κούβελας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, επιμένοντας στις ενστάσεις του για τον τρόπο που επιβάλλονται και προωθούνται τα εμβόλια, μοιράστηκε του προβληματισμούς που είχε αναδείξει το el.gr, λέγοντας πως υπάρχει στον κόσμο η αίσθηση πως η κυβέρνηση ξεστοκάρει εμβόλια και τα δίνει (με εκβιασμούς) σε πολίτες για να μην λήξουν!!!

Δείτε το βίντεο:

loading...