Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Υπάλληλοι στα μεγαλύτερα καταστήματα ρούχων σας συμβουλεύουν τι να προσέξετε (φωτό)

0 185

Η περίοδος των εορτών συνδυάζεται πάντα από ψώνια. Τη τιμητική τους έχουν τα καταστήματα με ρούχα, που αυτές τις ημέρες κάνουν το 50% τους τζίρου τους ετησίως. Χιλιάδες κόσμου βγαίνουν στα καταστήματα, με σκοπό να αγοράσουν δώρα τελευταίας στιγμής, αλλά και ρούχα που θα φορέσουν στις εξόδους τους, τα Χριστούγεννα. Υπάλληλοι καταστημάτων στο χώρο της ένδυσης, σας προειδοποιούν για τα ρούχα που αγοράζετε ή δοκιμάζετε. Δείτε τι είπαν:

Δεν πρέπει ποτέ να φοράτε τα ρούχα που αγοράζετε, χωρίς να τα πλένετεκαταστήματα ρούχων 

Στο τέλος της ημέρας τα ρούχα στα καταστήματα είναι βρώμικα.

Οι πελάτες όταν δοκιμάζουν ένα ρούχο, δεν είναι καθόλου προσεκτικοί, πετούν τα ρούχα στα δοκιμαστήρια, σχεδόν το σύνολο των ρούχων βρίσκονται πατημένα, ενώ οι μεγαλύτερες λεκέδες είναι από μέικ απ.

Τα ρούχο που δοκιμάζεται μπορεί να έχει φθορές που δεν φαίνονται με μια γρήγορη ματιά

Είναι λογικό ένα ρούχο που θα δοκιμαστεί από δεκάδες πελάτες, πριν καταλήξει στο ταμείο, να έχει υποστεί βασανιστήρια από τους επίδοξους αγοραστές. Οι ραφές του ρούχου ταλαιπωρούνται τόσο πολύ, που ξεχειλώνουν στο πρώτο πλύσιμο.

Οι λεκέδες στη στάμπα,  δεν φεύγουν με το πλύσιμο

Οι καταγγελίες για αλλεργίες, κυρίως από γυναίκες πελάτες, αυξάνονται τη περίοδο των εορτών, με λογικότερη εξήγηση, ότι ένα ρούχο έρχεται σε επαφή με περισσότερα κορμιά, από άλλες περιόδους.

Μην εμπιστεύεστε τις τιμές στα ράφια

Οι πελάτες δεν γυρνούν ποτέ το ρούχο που δοκίμασαν, στο ράφι ή το stand από όπου το πήραν. Εμπιστευθείτε μόνο τη τιμή πάνω στο καρτελάκι.

 E-Radio.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More