Βραστό αυγό.. Ακούγεται απλό… Τα μυστικά για να φτιάξεις ένα τέλεια βρασμένο αυγό

25

Σου έχουμε τα μυστικά για να βράσεις τα καλύτερα αυγά

Ανακαλύψαμε ένα περίεργο μεν αλλά αποτελεσματικό κόλπο για να βράσεις τέλεια το αυγό και χωρίς να το σπάσεις και για να το καθαρίσεις εύκολα και για να έχει την γεύση που επιθυμείς.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να βράσεις ένα πολύ μελάτο, ένα πιο σφιχτό και ένα αρκετά σφιχτό αυγό. Το κόλπο είναι να βράσεις πρώτα το νερό σε κατσαρολάκι, κι έπειτα να ρίξεις τα αυγά, αφού τα έχεις φέρει σε θερμοκρασία δωματίου.

Άφησέ τα 6,8,10, 12 ή 14 λεπτά για το πολύ σφιχτό αυγό, πέρασέ τα από μπολ με παγάκια και ξεφλούδισέ τα κάτω από τρεχούμενο νερό. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.