Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζει το ψηφοδέλτιο της Νίνας Κασιμάτη: Τον έπιασαν οι κάμερες (Videos)

14

Για αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, τον επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη.

Η Ν. Καστιμάτη επισημαίνει ότι ο Χ. Καραγιαννίδης σε συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την ψηφοφορία της συνταγματικής αναθεώρησης φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιό της και το διέρρευσαν σε ΜΜΕ.

Η καταγγελία της Ν. Κασιμάτη επιβεβαιώνεται και μέσα από βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr. Στα βίντεο, ο Ι. Φωτήλας δίνει το επίμαχο ψηφοδέλτιο στον Χ. Καραγιαννίδη, ο οποίος το φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

.

Η καταγγελία προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, που αρχικά ισχυριζόταν ότι η διαρροή έγινε από την αντιπολίτευση και στην συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.

 

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More