ΒΟΜΒΑ. Τέλος το «Power Of Love» απο τον Σκαϊ;

113

Σε νέα εποχή φέρεται να εισέρχεται ο ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες του οποίου αρχίζουν να αναθεωρούν σχετικά με το κατά πόσο τα τουρκικής παραγωγής projects έχουν θέση στο πρόγραμμά του.

Κάτι η χαμηλή τηλεθέαση του φετινού «Survivor» και κάτι το γεγονός πως το κοινό γύρισε την πλάτη στον 2ο κύκλο του «Power of Love», το κανάλι έρχεται αντιμέτωπο με χαμηλότατες πτήσεις στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, κάτι που δεν αναμενόταν σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», τα δεδομένα της συνεργασίας του καναλιού του Φαλήρου με την Acun Media εισέρχονται σε νέα βάση, καθώς η μεταξύ τους συμφωνία λήγει στο τέλος τς σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόθεση για ανανέωση.

Το ρεπορτάζ θέλει το ριάλιτι αγάπης να ολοκληρώνει τον κύκλο του στον ΣΚΑΪ, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του «Survivor».

 

Ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του, σκοπεύει να επενδύσει περισσότερο σε προγράμματα του στυλ «Ράδιο Αρβύλα και «Βινύλιο», καθώς η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, την ώρα μάλιστα που μιλάμε για σαφώς πιο ποιοτικά προγράμματα τα οποία δεν σχολιάζονται αρνητικά από το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: nassosblog.gr

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.