Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Viral το γλυκό κουταβάκι που γεννήθηκε με ουρά στο κεφάλι (βίντεο)

98

Η ουρά δεν του προκαλεί κανένα πόνο, όποτε δεν υπάρχει ιατρικός λόγος να αφαιρεθεί.

 

Ένα κουταβάκι 10 εβδομάδων βρέθηκε από την μη κερδοσκοπική οργάνωση Mac Salvation Dog, εγκαταλειμμένο να περιπλανάται στο Μιζούρι.

Το κουταβάκι έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα που έχει προκαλέσει και την αγάπη των χρηστών του διαδικτύου: έχει μια δεύτερη ουρά ανάμεσα στα μάτια του. Χάρη σε αυτήν την ιδιαιτερότητα έχει πάρει και το όνομα Narwal καθώς θυμίζει το είδος της φάλαινας – μονόκερως.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, η ουρά δεν του προκαλεί κανένα πόνο, όποτε δεν υπάρχει ιατρικός λόγος να αφαιρεθεί. Έτσι η ουρά των ματιών θα μείνει και θα είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του Narwhal.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ανέλαβε την θεραπεία του μικρού κουταβιού, το οποίο έλαβε ειδική αγωγή για τις πληγές στο πόδι και τα παράσιτα του.

Παρά τις εκατοντάδες προτάσεις για υιοθεσία, ο Narwhal δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς χρειάζεται χρόνο να μεγαλώσει και να δυναμώσει.

Φωτογραφίες και βίντεο του Νarwal που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες like μέσα σε ένα 24ωρο.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More