Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Βάλε Ένα Σαπούνι Κάτω από το Σεντόνι σου και Πραγματικά θα Σωθείς

Ο χρόνος οδήγησε πολλούς από εμάς να αλλάξουμε τα γούστα μας από τη μπάρα σαπουνιού στο υγρό σαπούνι, αλλά το σαπούνι έχει ακόμα τις αρετές του.

Μία μπάρα σαπουνιού όμως έχει πολλά οφέλη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και δεν χρειάζεται καν να τη σαπουνίσετε για να λειτουργήσει η μαγεία του.

Δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σαπούνι χωρίς να μπείτε στο ντους!

1. Τσιμπήματα εντόμων

Αντιμετωπίζετε φουσκάλες και πληγές; Βρέξτε λίγο σαπούνι και τρίψτε το πάνω στο τσίμπημα για λίγη ανακούφιση.

2. Λύση για τριξίματα

Για τις πόρπες, τα συρτάρια ή τα δάπεδα, τρίψτε λίγο σαπουνιού πάνω του (όπως μεντεσέδες ή ράγες) και ησυχάστε.

3. Πρόληψη θολούρας

Μισείτε όταν τα γυαλιά σας γίνονται θαμπά; Τρίψτε ένα λίγο στεγνό σαπούνι επάνω στους φακούς και αφαιρέστε το με ένα καθαρό πανί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για να αποφύγετε τη θολούρα του καθρέφτη του μπάνιου σας.

4. Ξεκολλήστε φρακαρισμένα πράγματα

Τα φερμουάρ και τα παράθυρα μπορούν να λιπαίνονται ώστε να κινούνται με ευκολία, τρίβοντας λίγο σαπούνι κατά μήκος τους.

5. Καταπολεμήστε τη δυσοσμία</>

Αντί να χρησιμοποιείτε παλιομοδίτικα σακουλάκια, φρεσκάρετε το ντουλάπι σας, τα συρτάρια ή τις αποσκευές τοποθετώντας ένα σαπούνι όπου θέλετε ένα ωραίο άρωμα. Αφήστε το μέσα στο πακέτο του!

6. Προκατεργασία λεκέδων πλυντηρίου

Εάν έχετε κάποιο λεκέ στα ρούχα σας, τρίψτε το σαπούνι σε αυτό το σημείο μέχρι την ημέρα του πλυντηρίου. Θα κάνει θαύμα!

7. Κηπουρική

Απωθήστε ελάφια, έντομα και ποντίκια με μερικά κομμάτια σαπουνιού. Εάν αισθάνεστε πραγματικά γενναίοι για να αντιμετωπίσετε τα ζώα, κόψτε ένα σαπούνι στο μισό και βάλτε κάθε μισό σε μια μεταλλική ή ξύλινη ράβδο και τοποθετήστε την γύρω από την αυλή σας.

8. Παπούτσια που κόβουν

Σκληρό δέρμα; Τρίψτε λίγο σαπούνι στα μέρη όπου το παπούτσι προκαλεί τριβή όπως τα επάνω εσωτερικά μέρη και οι γωνίες.

9. Λίπανση καρφιών

Πριν χτυπήσετε τα καρφιά σας, βάλτε τα σε σαπούνι για να τα λιπάνετε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με εργαλεία (όπως ένα πριόνι), βελόνες ραφής και βίδες.

10. Κράμπα στο πόδι

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά μπορείτε να βάλετε ένα σαπούνι ανάμεσα στα σεντόνια του κρεβατιού σας για να αποτρέψετε τις κράμπες των ποδιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολλοί ορκίζονται σε αυτό!

11. Σημαδέψτε που θέλετε να κόψετε

Εάν πρέπει να επισημάνετε μια θέση για τομή – με πριόνι ή ράψιμο – χρησιμοποιήστε σαπούνι αντί για κιμωλία ή μαρκαδόρο.

loading...
Leave A Reply