Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τυροπιτάκια σαν αφρός στο… μπλέντερ – Μια ιδιαίτερη συνταγή που θα λατρέψετε

Μετά τα πιο εύκολα τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού, βρήκαμε μια υπέροχη συνταγή για να μαγειρέψεις τυροπιτάκια με μοτσαρέλα και παρμεζάνα που θα φτιάξεις στο… μπλέντερ. Είναι πολύ νόστιμα και γίνονται σχετικά εύκολα αρκεί να υπάρχει όρεξη!

Η ζύμη, προετοιμάζεται στο μπλέντερ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επιπλέον, πέρα από την υπέροχη γεύση και την ευκολία της συνταγής, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης τους για έως 3 μήνες. Αν σας αρέσουν περισσότερο αλμυρά ή γλυκά, μπορείτε να τα διαμορφώσετε με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε την αναλογία των τυριών, προκειμένου να τα κάνετε περισσότερο αλμυρά ή γλυκά. Με αυτές τις αναλογίες, βγαίνουν 10 μεγάλα τυροπιτάκια.

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε

  • 1/4 φλυτζανιού λάδι (60ml)
  • 1/2 φλυτζανιού γάλα (120ml)
  • 4 φέτες τυρί μοτσαρέλα
  • 1/2 φλυτζανιού παρμεζάνα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι

τυροπιτάκια

Εκτέλεση συνταγής

  • Βάλτε τα πάντα μέσα στο μπλέντερ και αρχίστε το ανακάτεμα.
  • Λαδώστε μια φόρμα για cupcake και γεμίστε περίπου έως τα 2/3 κάθε θήκης.
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν (υπολογίστε περίπου 25 λεπτά).
  • Μπορείτε να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη, μέχρι και 3 μήνες.
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.