Τρίβει Τη Μύτη Της Με Την Οδοντόβουρτσα Για Μερικά Λεπτά. Μόλις Τελειώσει, Βλέπει Μια Μεγάλη Αλλαγή Στο Πρόσωπό Της!

0 1.454

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα κάποια στιγμή στη ζωή τους, όπως ακμή στην εφηβεία ή φραγμένους πόρους σαν ενήλικες. Φυσικά, υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά συνήθως είναι ακριβά και δεν κάνουν για όλους τους τύπους δέρματος.

Η Alexandra, ένα νεαρό αστέρι του YouTube, μας παρουσιάζει ένα κόλπο για να καθαρίζουμε τους πόρους μας. Θα χρειαστείτε 3 απλά υλικά και μια οδοντόβουρτσα!

Θα χρειαστείτε:

– 1 καθαρή, αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα
– 1 κ.γ. Οδοντόκρεμα
– 1 κ.γ. Μαγειρική σόδα
– λίγο ζεστό νερό

Καθαρίστε το δέρμα

Πρώτα πλύνετε το πρόσωπο και μετά χρησιμοποιήστε μια πετσέτα που έχετε μουλιάσει σε καυτό νερό για να μαλακώσετε όλα τα σημεία όπου έχετε μαύρα στίγματα. Αυτό θα ανοίξει τους πόρους.

Φτιάξτε το μείγμα

Ρίξτε τη μαγειρική σόδα, το νερό και την οδοντόκρεμα μέσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα καλά.

Απλώστε τη μάσκα

Τώρα πάρτε το μείγμα και απλώστε το γενναιόδωρα στα σημεία που έχετε μαύρα στίγματα.

Τρίψτε το

Κάντε μασάζ στους πόρους με την οδοντόβουρτσα. Είναι σημαντικό η οδοντόβουρτσα να είναι καθαρή πριν την χρησιμοποιήσετε.

Σκουπίστε

Μόλις τελειώσετε το τρίψιμο, αφήστε το μείγμα να κάτσει για 1 λεπτό. Τώρα μπορείτε να το σκουπίσετε με μια πετσέτα, αλλά απαλά. Το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο σε αυτή τη φάση.

Καθαρίστε

Για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό απλά ξεπλύνετε το υπόλοιπο μείγμα με ζεστό νερό. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! Το δέρμα σας θα είναι πεντακάθαρο. Δείτε όλα τα βήματα στο βίντεο:

Αυτό το κόλπο είναι τέλειο για όσους έχουν προβλήματα με τα μαύρα στίγματα ή έχουν λιπαρό δέρμα. Δοκιμάστε το κι εσείς – είναι ένας τέλειος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βελτιώσετε την όψη του προσώπου σας!

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.