Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Τρελό» τρακτέρ σουζάρει και ντουμανιάζει (+video)

0 227

Μπορεί τα παλιότερα αγροτικά και 4×4 να ακολουθούνται από τον χαρακτηρισμό «τρακτέρ», ωστόσο σαν το γνήσιο προϊόν δεν έχει. Ειδικά όταν συνοδεύεται από πετρελαιοκινητήρα 7.5 λίτρων και 1.400 Νm ροπής!

Το New Holland Μ135 μπορεί να μην έχει καμιά απολύτως σχέση με την BMW M135i, όμως μπορεί να κάνει πράγματα που το βαυαρικό hot hatch ούτε φαντάζεται. Με κυριότερη την έφεση στις σούζες και το ντουμάνιασμα του περιβάλλοντος, απόρροια των 7.472 ντίζελ κ.εκ.

Το συγκεκριμένο τρακτέρ αποδίδει 135 ίππους στις 2.200 σ.α.λ., με την ροπή των 1.400 Nm να είναι διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 2.200 σ.α.λ. Και να σκεφτεί κανείς πως δεν είναι καν η κορυφαία έκδοση του μοντέλου, καθώς το βρετανικό αγροτικό όχημα διατίθεται ως Μ160, με 160 ίππους και πάνω από 1.500 Nm ροπής.

Μια χαρά δουλειά κάνει και το συγκεκριμένο, βέβαια, το οποίο ρυμουλκεί και φορτίο. Τίποτα δεν το εμποδίζει, όμως, από το να μιμηθεί το Dodge Charger από το πρώτο The Fast and The Furious!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More