Τρελό! Γερμανοί και Άγγλοι τουρίστες ανταγωνίζονται για μια »καλή» ξαπλώστρα (Video)

0 18

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να γνωρίζουμε πως είναι να ψάχνεις ξαπλώστρα τις Κυριακές σε πολυσύχναστη παραλία στα μέσα του καλοκαιριού, αλλά ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν να κάνουμε ότι αυτοί οι τουρίστες στο νησί της Ισπανίας, Γκραν Κανάρια.

Στο βίντεο, λοιπόν, φαίνονται οι πελάτες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου να κάνουν ράλι στις 8 το πρωί για το ποιος θα «πιάσει» την καλύτερη θέση στην πισίνα.

Τρέχοντας σε όλες τις άκρες της πισίνας για να αφήσουν γρήγορα τις πετσέτες τους πάνω στις ξαπλώστρες κι έτσι να πιάσουν μία θέση, είναι απίστευτο πως ο χώρος γεμίζει σιγά σιγά από κόσμο.

Υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ανέφεραν πως παρ΄όλο που η πισίνα ανοίγει στις 8 το πρωί, πολλοί Βρετανοί και Ιρλανδοί μαζεύονται στην είσοδο από τις 7μιση, έτσι ώστε να προλάβουν και να μπουν πρώτοι, καθώς το ξενοδοχείο έχει περίπου 500 δωμάτια, αλλά μόνο 150 ξαπλώστρες.

Εκτός αυτού, δεν είναι λίγοι οι πελάτες που αφήνουν την πετσέτα τους όλη μέρα σε μία ξαπλώστρα και εξαφανίζονται από τον χώρο της πισίνας, έχοντας όμως προνοήσει σε περίπτωση που θέλουν να την επισκεφτούν.

Το θέμα βέβαια έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα το προσωπικό του ξενοδοχείου να αφαιρεί τις πετσέτες όσων λείπουν από τις ξαπλώστρες του για περισσότερο από δύο με τρεις ώρες.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.