Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Tραγούδησε non stop για 5 μέρες και δεν έσπασε ρεκόρ για έναν απίθανο λόγο! (vid)

40

Το μόνο χειρότερο πράγμα από το να τραγουδάς για πάνω από 100 ώρες non stop είναι να ανακαλύψεις ότι ήταν όλα μάταια.

Αυτό συνέβη με τον Δομινικανό τραγουδιστή Carlos Silver, ο οποίος, μετά από 106 συνεχόμενες ώρες σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, έμαθε ότι η προσπάθειά του αποκλείστηκε από τα Guinness.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δομινικανός καλλιτέχνης Carlos Silver παρουσίασε πάνω από 5.000 τραγούδια σε μια προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ Guinness που κατέχει η τραγουδίστρια Sunil Waghmare, η οποία το 2012 τραγούδησε για 105 συνεχόμενες ώρες.

Ο χρονομετρητής έδειξε ότι είχε τραγουδήσει για 106,7 ώρες, μία ώρα περισσότερο από το ρεκόρ του Waghmare, αλλά η χαρά του σύντομα μετατράπηκε σε απογοήτευση, καθώς οι υπάλληλοι των Guinness του είπαν πως δεν τα κατάφερε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Guinness Records, ο ταλαίπωρος Silver έκανε διαλείμματα 2 λεπτών μεταξύ των τραγουδιών, αν και οι κανόνες δηλώνουν σαφώς ότι επιτρέπονται μόνο διαλείμματα 30 δευτερολέπτων. Ενώ ο Carlos Silver δεν αμφισβητεί ότι μερικές φορές έκανε… ελαφρώς μεγαλύτερα διαλείμματα, ισχυρίζεται ότι επίσης πήδηξε από το ένα τραγούδι στο άλλο αμέσως, το οποίο θα έπρεπε να αντισταθμίσει τα λεπτά που πήρε εξτρά σε άλλες φάσεις.

“Δεν είμαι ρομπότ διάολε!” είπε!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More