Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τον αποκαλούν “ανθρώπινο σατανά”. Εκείνος αρνείται την ομοιότητα και συνεχίζει να αλλάζει το σώμα του

Του έχουν αποδώσει το παρατσούκλι «Human Satan» (Ανθρώπινος Σατανάς), λόγω των αλλαγών που έχει κάνει στο σώμα και στο πρόσωπο του. Ο ίδιος όμως δεν αποδέχεται το χαρακτηρισμό και δηλώνει πως θα κάνει και άλλες αλλαγές.

Ο λόγος για τον Μικέλ ντο Πράντο, που έχει υποστεί αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις για να πραγματοποιήσει το όνειρό του να μοιάζει «όσο πιο απαίσιος και δαιμονικός γίνεται», όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Ο 44χρονος από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έχει εργαστεί ως καλλιτέχνης τατουάζ για 25 χρόνια και πέρα από τα αναρίθμητα τατού και πίρσινγκ, έχει βάλει μελάνι στα μάτια του – σε μια επικίνδυνη διαδικασία- εμφυτεύσει κέρατα κι έχει λιμάρει τα δόντια του ώστε να γίνουν αιχμηρά.

Επόμενος στόχος του είναι να κάνει το σαγόνι του να μοιάζει με σκύλους και να αποκτήσει μεταλλικούς κυνόδοντες. Τις επιθυμίες του συμμερίζεται και στηρίζει η σύζυγος του, η οποία είναι καλλιτέχνης τροποποίησης σώματος.

Ο Πράντο παρά την εικόνα του δεν πιστεύει πως μοιάζει με το διάβολο και σίγουρα δεν ζει τέτοια ζωή. «Πιστεύω ότι η αληθινή εικόνα του διαβόλου είναι όμορφη, η Βίβλος το λέει αυτό στη Γένεση και στο βιβλίο του Ησαΐα γίνεται παρόμοια αναφορά», αναφέρει ο 44χρονος Βραζιλιάνος.

«Οι άνθρωποι που δεν με έχουν ξαναδεί, τις περισσότερες φορές, σοκάρονται. Είμαι πολύ γνωστός και όχι μόνο λόγω της εμφάνισής μου, αλλά και εξαιτίας πολλών βίντεο για να περάσω το μήνυμά μου και τη δική μου οπτική για διάφορα θέματα όπως ο Θεός και η Βίβλος και οι κοινωνικές συμπεριφορές», ανέφερε.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.