Η καθημερινή σου ενημέρωση!

To Τατουάζ: Η Τατιάνα παθαίνει σοκ μόλις λαμβάνει ένα πακέτο

178

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ. Σε έναν τσακωμό ανάμεσα σε Νικόλα και Αθηνά εμπλέκεται μια… χήρα! O Τόνυ θέλει να αποδείξει πως το δυστύχημα που συνέβη έγινε λόγω βλάβης του αυτοκινήτου και αρχίζει τις απαραίτητες διαδικασίες με την ασφαλιστική.

Η Ελένη και ο Αλέξανδρος θα μιλήσουν με τον Μάνο προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Αλέξανδρος θα γίνει έξαλλος αφού ακούει την Άννα να συνομιλεί με τον Τόνυ και να του λέει κάτι εντελώς παρεξηγήσιμο! Η Τατιάνα παθαίνει σοκ μόλις λαμβάνει ένα πακέτο που έχει σχέση με την ταυτότητα του Γενάρη!

Η Τατιάνα και η Αθηνά συνεχίζουν να μην δίνουν σημασία στα στοιχεία που φτάνουν στο τμήμα κι αφορούν στον σήριαλ κίλερ. Η Τατιάνα είναι ακόμα επηρεασμένη από τον χωρισμό της με τον Τόνυ και την απώλεια του παιδιού, ενώ η Αθηνά δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τον γάμο της. Ο Αλέξανδρος δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στην Άννα πόσο πολύ ζηλεύει, αλλά παράλληλα να της επιβεβαιώνει και πόσο πολύ την αγαπάει.

Η Ελένη προχωράει με το διαζύγιο, αλλά και ο Ορφέας δείχνει να το σοβαρεύει με την Χριστίνα, παρά τον θυμό που νιώθει. Ο Σωκράτης βλέπει ότι η δουλειά στη μουσική σκηνή πέφτει και ο Παύλος του κάνει μια απρόσμενη πρόταση… Ο Θεοχάρης και η Βέρα έρχονται αντιμέτωποι με την άρνηση του Μάριου να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Η Όλγα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λήδα στα Μετέωρα, αγνοώντας το επικίνδυνο σχέδιο της Σάσας…

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More