ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Άγρια καταδίωξη για τον Ορφέα

0 116

Ραγδαίες Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Ο Ορφέας βρίσκεται σε απόλυτη παράνοια και προσπαθεί να βρει συμμάχους. Έτσι, ψάχνει τον Λευτέρη, τον πρώην συγκρατούμενό του, αλλά όταν βρίσκει, εκείνος τον διώχνει.

Την επόμενη μέρα, ο Αντώνης, ο συνεργός του Ορφέα και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αποδράσει από το ψυχιατρείο, διαπιστώνει πως η θεία του είναι εξαφανισμένη και αμέσως το καταγγέλλει στην Αστυνομία.

Τα νέα, όμως, είναι δυσάρεστα καθώς τις επόμενες ώρες Αστυνομία ανακαλύπτει το νεκρό σώμα της γυναίκας και ο Αντώνης καταρρέει.

Η Τατιάνα ενώνει τα κομμάτια του παζλ, αλλά ο Αντώνης την αιφνιδιάζει καθώς εμφανίζεται στο τμήμα παρουσία του δικηγόρου του. Παράλληλα, ο Ορφέας κάνει μια ηχογράφηση για το βιβλίο της Χριστίνας, στην οποία αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του που δεν τα έχουμε ξανακούσει ποτέ.

Την επόμενη μέρα, η Αστυνομία ανακαλύπτει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Ορφέας και του στήνει ενέδρα! Ο ίδιος, σε μια απελπισμένη κίνηση επιβίωσης, αρπάζει μια όμηρο και της βάζει το μαχαίρι στον λαιμό.

Ο Σέκερης κυνηγά τον Ορφέα, ο οποίος κρατά τη γυναίκα, και συνειδητοποιεί ότι όσο αδίστακτος είναι ο νεαρός, άλλο τόσο αποφασισμένος είναι να μη συλληφθεί.

Πλέον, ο τελευταίος είναι μόνος του και στρέφεται για βοήθεια στη Χριστίνα για να του βρει ένα κρησφύγετο.

Εκείνη αναγκάζεται να συνεργαστεί προκειμένου να συνεχίσει το βιβλίο.

Πηγή: My Tv

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.