Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το παράπονο του Τρύφωνα Σαμαρά: Μεγάλες σταρ του γύρισαν την πλάτη

197

 Τρύφωνα Σαμαρά – Ο διάσημος κομμωτής αποκάλυψε ότι για το ημερολόγιό του επιθυμούσε να δει πολλά και μεγάλα ονόματα στο εξώφυλλο αλλά οι κυρίες είχαν τα κολλήματά τους και η μια δεν ήθελε την άλλη

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό με αφορμή το νέο του ημερολόγιο. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως πιθανώς περίμενε. Επειδή πρόκειται για τα 20 χρόνια και την επετειακή έκδοση, ο γνωστός κομμωτής επιθυμούσε να δει πολλά και μεγάλα ονόματα στο εξώφυλλο.

«Η καθεμία είχε τα κολλήματά της. Η μία δεν ήθελε την άλλη, οπότε λέω κι εγώ οι τρεις μας είναι πολύ καλά», ανέφερε αρχικά με την φωτογράφηση να γίνεται μόνο με τη Μαρία Κορινθίου και τη Δωροθέα Μερκούρη.

«Μεγάλες τραγουδίστριες ήθελαν να βγουν μόνες τους», αποκάλυψε ενώ η δημοσιογράφος του Πρω1νό του έκανε νύξη για μία παρουσιάστρια που δεν ήθελε να είναι μαζί με άλλες, με τον Τρύφωνα να μην το αρνείται.

Η πιο δύσκολη συνεργασία του εξομολογήθηκε πως ήταν η Καίτη Γαρμπή. «Είχαμε λίγο θέμα αλλά τα βρήκαμε και έγινε πολύ ωραίο ημερολόγιο», ανέφερε.

Για την Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω κάτι με την Ελένη και ευχαριστήθηκα που με τίμησε αλλά δεν νομίζω να την ξανάπαιρνα. Αν ήθελε να φωτογραφηθεί με τις κυρίες γιατί όχι;»

Για την Κατερίνα Στικούδη: «Η Στικούδη δεν απαντάει καν στα τηλέφωνα, είναι μεγάλη σταρ».

Πηγή: protothema.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More