Το λουκ της Μενεγάκη που προκαλεί εγκεφαλικά! Η αξία του αγγίζει πενταψήφιο νούμερο!

0 1.936

Το μεσημέρι της Παρασκευής, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε σφαίρα για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με σκοπό να αναχωρήσει απευθείας για το Παρίσι.

Σούπερ κούκλα, η Ελένη αναστάτωσε θετικά με την εκρηκτική της παρουσία όλους όσοι βρίσκονταν στον αερολιμένα, ενώ δεν σταμάτησε να χαιρετά και να χαμογελά στον κόσμο που την πλησίαζε.

 Με πολύ καλή διάθεση και αέρα αυθεντικής σταρ, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να αφήσει πίσω τα τέσσερα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο, γιορτάζοντας τα Κούλουμα με τη… L’Oréal.

Γνωστή επαγγελματίας, η Ελένη έπρεπε να παρευρεθεί σε κάλεσμα της εταιρείας με την οποία διατηρεί συμβόλαιο, καθώς αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στις ελληνικές καμπάνιες της. Πολύ πιθανό η εκρηκτική παρουσιάστρια να ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις παριζιάνικες αγορές, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπεύθυνοι στα κεντρικά της γαλλικής εταιρείας είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους.Μενεγάκη

Οι αλλαγές στην εκπομπή της και η άνοδος

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια αυθεντική Σκορπίνα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Η εμπειρία της στην τηλεόραση σε συνδυασμό με τις αλλαγές που ακολούθησε στην εκπομπή της κατάφεραν να διώξουν τα σύννεφα από το γκρίζο τοπίο που επικρατεί γενικώς στην ελληνική τηλεόραση. Ήδη το τελευταίο διάστημα η ωραία Ελένη βλέπει τα νούμερα της εκπομπής της να ανεβαίνουν και μαζί με αυτά ανεβαίνει και η διάθεσή της!

Η Ελένη επέλεξε παλτό Prada 2.000 ευρώ, παντελόνι Replay 145 ευρώ, παπούτσια NAK 84,50 ευρώ και τσάντα Birkin Hermes που κοστίζει 8.100 ευρώ! Το λουκ της ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου Le Specs 105 ευρώ!

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.