Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το ξέσπασμα του Παπαδάκη – Καταγγέλλει διαρροές Βρούτση στον Αυτιά – ΒΙΝΤΕΟ

10

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκειας της σημερινής εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής κατήγγειλε στον αέρα ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δόθηκε στη δημοσιότητα μέσων διαρροών σε τηλεοπτική εκπομπή.

“Έχω να καταγγείλω στο πολιτικό σύστημα ότι κάνει εσκεμμένες διαρροές δημιουργώντας συνθήκες παραπληροφόρησης γιατί δεν έχουμε όλοι τις ίδιες δυνατότητες για να κρίνουμε. Έβλεπα για παράδειγμα τον κ. Βρούτση να ανεμίζει ένα νομοσχέδιο που είχε στα χέρια του και ένας συνάδελφός μου. Μπράβο στον Γιώργο Αυτιά που το είχε, αλλά του το έδωσε ο υπουργός. Καλό θα είναι λοιπόν για να μπορώ και εγώ να ρωτάω υπεύθυνα και εσείς να απαντάτε υπεύθυνα, να γίνεται με όρους…” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στη ρύθμιση για τις εισφορές στα μπλοκάκια είχε πετάξει άλλο ένα “καρφί”: “Δεν έχω άποψη, δεν έχω μιλήσει με τον υπουργό, ως τηλεθεατής τον έχω παρακολουθήσει”.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More