Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το έξυπνο tip για να τον καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα από τα αγαπημένα σας ρούχα

103

Λεκές από λάδι – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για το χειρότερο εχθρό των νοικοκυρών. Όσοι έχουμε δει λάδι στο ρούχο μας, γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να το φορέσουμε ξανά.

Είναι λυπηρό. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν λύση στο καθαριστήριο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει, όμως, μια διαδικασία που δίνει λύσεις. Μια διαδικασία εύκολη και αποτελεσματική, που λίγοι γνωρίζουν.

Λεκές από λάδι – Χρήσιμες πληροφορίες: Συστατικά
– Υγρό Σαπούνι πιάτων
– WD-40
– μαγειρική σόδα
– μια οδοντόβουρτσα
– ένα κομμάτι χαρτόνι
– μπατονέτες

Λεκές από λάδι – Χρήσιμες πληροφορίες: Εκτέλεση

Βάλτε ένα χαρτόνι στο πίσω μέρος της μπλούζας και ακολούθως ψεκάστε την περιοχή του λεκέ, με λιπαντικό Wd-40. Στη συνέχεια τρίψτε το λεκέ.

Ρίξτε καλή ποσότητα από μαγειρική σόδα επάνω στην περιοχή του λεκέ. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να απορροφηθεί, το λάδι.

Πάρτε μια οδοντόβουρτσα και τρίψτε τη σόδα στο λεκέ. Κρατήστε το τρίψιμο έως ότου οι μάζες αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι.

Μετά πρέπει να προσθέσετε το σαπούνι για τα πιάτα. Μαζί με αυτό ρίξτε και λίγη σόδα και συνεχίστε να τρίβετε. Προσπαθήστε να έχετε και ένα κουρέλι από δίπλα σας, το οποίο θα σας φανεί χρήσιμο, καθώς η μαγειρική σόδα θα ξεκινήσει να κολλάει με την οδοντόβουρτσα.

Αυτό ήταν! Είναι έτοιμο! Βγάλτε το χαρτόνι και απλά τελειώστε τη διαδικασία, βάζοντας τη μπλούζα σας για πλύσιμο στο πλυντήριο.

Πηγή : enimerotiko.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More