Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το δυσάρεστο γεγονός που γέμισε θλίψη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

0 219

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Για λίγα λεπτά πάγωσε η ψυχή μου, γιατί το σώμα μου είχε μουδιάσει», έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Δύσκολες ώρες βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μέσα από το instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ δυσάρεστη είδηση. Αναρτώντας μία κοινή φωτογραφία με τη μητέρα της, έγραψε για τον χαμό ενός φίλου της, του Χρήστου, εξέλιξη η οποία τη σόκαρε και τη στενοχώρησε. Συγκεκριμένα έγραψε η παρουσιάστρια:

«Χθες πληροφορήθηκα ένα θλιβερό γεγονός για ένα παλιό αγαπημένο μου πρόσωπο… Για λίγα λεπτά πάγωσε η ψυχή μου, γιατί το σώμα μου είχε μουδιάσει..

Πραγματικά κάθε λεπτό συνειδητοποιώ ότι οι στιγμές είναι πολύτιμες..σας εύχομαι να είστε χαρούμενοι και ευγνώμονες για ό,τι έχετε και ό,τι σας έρχεστε να το δέχεστε με (υπομονή, ψυχραιμία..). Γι’αυτό θα πω καλό μήνα από εμάς, με μια όμορφη ανάμνηση με αγάπη για όλους.. Στο Χρήστο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Το δυσάρεστο γεγονός που γέμισε θλίψη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πηγή: protothema.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More