Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μαρίας Κορινθίου άναψε «φωτιές» στην Κύπρο!

0 22

Στην Κύπρο με τον Σάββα Πούμπουρα για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό event μόδας βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στη μεγάλη γιορτή μόδας και ομορφιάς στην Κύπρο με αφορμή τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του lifestyle περιοδικού Must. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Λευκωσίας στη νέα Πλατεία Ελευθερίας παρουσία πολλών celebrity από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε η Μαρία Κορινθίου με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της μαύρης λαμπερής τουαλέτας που επέλεξε για τη βραδιά του show. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, μας χάρισε και έναν ξεχωριστό χορό. Όσο για τον Σάββα Πούμπουρα; Έλαμψε στο πλευρό της όμορφης Μαρίας.

Η Μαρία Κορινθίου με τον Σάββα Πούμπουρα στα παρασκήνια

Ο χορός της Μαρίας Κορινθίου

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Επηρεασμένο από την Αικατερίνη Κορνάρο, την τελευταία βασίλισσα της Κύπρου, το Must Fashion The Αnniversary Εvent έφερε την υψηλή αισθητική στη Λευκωσία. Οκτώ γνωστοί, αλλά και νέοι υποσχόμενοι σχεδιαστές κατέκλυσαν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας σ’ ένα θεαματικό fashion show, στο οποίο περπάτησαν 50 μοντέλα. Τραγούδησε το συγκρότημα 48 Ώρες.

Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια!

Πηγή: tlife.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More