Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Την κατάθεση τροπολογίας για την Business visa ανακοίνωσε ο Βαρβιτσιώτης

5


Την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή για την Business visa, ανακοίνωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η τροπολογία θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Πρόκειται για μία νέας μορφής επιχειρηματικής πρόσκλησης, η οποία θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για το Brexit και αφορά πολίτες τρίτων χωρών που επιθυμούν να εισέλθουν στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνέδρια, εκθέσεις, συναντήσεις, διασκέψεις ή εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τη συνήθη γραφειοκρατική διαδικασία έκδοσης βίζας.

Σε αυτήν την περίπτωση, Έλληνες πολίτες θα υποβάλουν στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές ένα τυποποιημένο έντυπο πρόσκλησης, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για τη φιλοξενία των αιτούντων θεώρηση. Η θεσμοθέτηση της «Επιχειρηματικής Πρόσκλησης» εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο προσέλκυσης επενδύσεων και διαμόρφωσης ενός φιλοεπιχειρηματικού και φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος.

Πηγή: iefimerida.gr

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More