Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης!

0 84

Τροχαίο – «Κάντε κάτι γιατί μάθαμε ότι αυτός ο δρόμος εκεί σκοτώνει ανθρώπους. Τα δικά μας παιδιά δε γυρίζουν πίσω, δε θα γυρίσουν πίσω. Εμείς έχουμε δυο νεκρούς που πρέπει να πάμε να τους κηδέψουμε. Έχουμε άλλο ένα παλικάρι που χαροπαλεύει και τη μικρή μας εγγονή που μπορεί να μείνει μόνη της» ήταν τα λόγια που ξεστόμισαν μέσα στον πόνο τους.τροχαίο

Το έργο τους από εδώ και στο εξής είναι πολύ δύσκολο. Οι δυο γιαγιάδες πρέπει να ενημερώσουν την εγγονή τους, ότι πλέον η μαμά και η αδερφή της δε ζουν.

Μάλιστα η 15χρονη Χριστίνα τις είδε μαυροφορεμένες και τις ρώτησε. Για τη μια γιαγιά ήξερε ότι φορά μαύρα γιατί πριν 18 χρόνια είχε χάσει και το άλλο της παλικάρι, τον μεγαλύτερο αδερφό του Νίκου, ενώ πριν από 9 μήνες έχασε και τον άντρα της. Τραγική ειρωνία; Στις 28 του μήνα θα είχε τα εννιάμηνα.

(Οι γονείς της 20χρονης Μαρίας: O 49χρονος Νίκος Κωστίδης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη της)

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Οι σοροί επρόκειτο να φύγουν χθες Πέμπτη με πλοίο από την Κρήτη για τη Ρόδο. Λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας δεν κατέστη δυνατό και έτσι ξεκίνησαν σήμερα το ταξίδι για τη Ρόδο. Θα παραμείνουν εκεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, όπου θα γίνει η κηδεία για τη μάνα και την κόρη.

(Η 40χρονη Δέσποινα Παναγιωτάκη)

Οι γιαγιάδες περιμένουν νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 49χρονου πατέρα αλλά και για την υγεία της 15χρονης η οποία θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς φέρει ορθοπεδικά τραύματα που πρέπει να αποκατασταθούν.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More