Τι είπε η Σπυροπούλου για το βίντεο με τα καυτά φιλιά; (ΒΙΝΤΕΟ)

67

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η πολυαγαπημένη μας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ανταλλάζει καυτά φιλία με τον νέο της σύντροφο.

Το εν λόγω βίντεο το δημοσίευσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην νέα του εκπομπή στο Open και η Σπυροπούλου ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς κι εννοείται έχει επιχείρηση και στη Μύκονο.

Το βίντεο αυτό το πήραν όλες οι πρωινές εκπομπές και το σχολίασαν. Μια από αυτές ήταν και η εκπομπή της Κατερίνας Καινουργιου, στην οποία έκαναν κι εκτιμήσεις για το αν πρόκειται για νέα σχέση ή απλά ένα φλερτ.

Τότε η Καινούργιου πήρε τηλέφωνο τη Σπυροπούλου για να την ρωτήσει ευθέως στον αέρα. Παρά το ότι δεν της το σήκωσε αρχικά, την πήρε πίσω αργότερα και βρέθηκε σε μια πολύ άβολη θέση. Δεν αρνήθηκε όμως να κάνει μια δήλωση για το ζήτημα.
«Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα, τις περισσότερες φορές, μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται περισσότερα. Καλά είμαι, είμαι μια χαρά».

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.