Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τι δήλωσε ο παραγωγός που δέχθηκε την παρατήρηση Χαρδαλιά για τη μάσκα στη λαϊκή της Κοζάνης

Τον είδε στη λαϊκή της Κοζάνης με μάσκα στο πηγούνι, κατέβηκε από το αμάξι και του έκανε παρατήρηση!

Κατά την αναχώρησή του από την Κοζάνη και καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο (όπου τον περίμενε το ελικόπτερο για να τον μεταφέρει στα Ιωάννινα), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Nίκος Χαρδαλιάς είδε παραγωγό στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης με μάσκα στο πηγούνι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και του έκανε αυστηρή παρατήρηση!

Μάλιστα, τόσο η συνοδεία του υφυπουργού, όσο και οι παριστάμενοι καταναλωτές και παραγωγοί στη λαϊκή του Σαββάτου έμειναν έκπληκτοι από το εν λόγω περιστατικό, που σημειώθηκε στην πλευρά της λαϊκής αγοράς προς την οδό Αριστοτέλους.

Τι λέει ο παραγωγός…

Για το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά μίλησε στο kozan.gr ο παραγωγός που δέχθηκε την παρατήρηση για τη μάσκα.

«Κατά τη διάρκεια της αγοράς πέρασε ο κύριος υπουργός με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, εκείνη τη στιγμή μου είχε κατεβεί λίγο η μάσκα και μου είπε ο κ. Χαρδαλιάς: “Σε παρακαλώ βάλε τη μάσκα γιατί φοράνε και οι άλλοι”, του απάντησα: “μάλιστα”, χαιρετηθήκαμε και έφυγαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν με επέπληξε με έντονο ύφος, ήταν πολύ φιλικά, ήμασταν σαν αδέλφια», επισήμανε.

Πηγές: kozanimedia.gr, kozan.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.