Βρισηίδα Ανδριώτου:Τι δήλωσε για το εξώδικο που έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου [video]

0 192

 Τι δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το εξώδικο που έστειλε στην Κατερίνα Καινούργου;

Μετά την απάντηση της Κατερίνας Καινούργου στο εξώδικο που έλαβε απο την Βρισηίδα Ανδριώτου, δείχνοντας τρομερά ενοχλημένη, η πρώην παίκτρια του My style rocks έδωσε την δική της απάντηση.

 

Διαβάστε όσα είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου:

Η Βρισηίδα Ανδριώτου για ακόμα μία φορά μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έστειλε νέο μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα όσα λέχθησαν στην εκπομπή της!

Η Βρισηίδα είπε: «Θέλω να αρνηθώ κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τίποτα με τον Βασάλο. Όλη αυτή η παρεξήγηση δημιουργήθηκε από μια συνέντευξη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και είχα πει ότι δεν υπήρχε φλερτ αλλά μια οικειότητα. Αυτό παρερμηνεύτηκε στα λόγια της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω». Και πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει μαζί τους, είναι μαζί μου σε όλο αυτό και θα στείλουν κι αυτοί τα εξώδικά τους, όπως έχω κινηθεί κι εγώ»! Και είπε: «Έστειλα εξώδικο στην Κατερίνα γιατί επέτρεψε να ειπωθούν όλα αυτά τα πράγματα και στην Τζωρτζέλα γιατί παρερμήνευσε τα λόγια μου… Δεν την είπα την Κατερίνα «κυρία», αν έχει το θάρρος να δημοσιεύσει όλο το εξώδικο, δεν έγραψα ποτέ με εισαγωγικά. Εισαγωγικά έβαλα στο κύριος , στον δημοσιογράφο, στον Ρούτα… Όπως είπα το περί ηθικής το παρερμήνευσε… Ας δημοσιεύσει όλο το εξώδικο για να δούμε τι είπα περί ηθικής. Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του δημοσιογράφου γιατί θίχτηκα… Θύμωσα γιατί έχω κι εγώ μια ζωή και δεν ασχολούμαι με τον Βασάλο και την Ευρυδίκη. Με βγάζουν πέτρα του σκανδάλου και βγάζουν μια κακιά Βρισηίδα… Μου στέλνουν παιδιά απειλητικά μηνύματα ότι έχω μπει ανάμεσά τους. Και όλο αυτό δημιουργήθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου…Δεν το έκανα για τη δημοσιότητα, εγώ ήμουν η Βρισηίδα του My style rocks»!

Δείτε το βίντεο:

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.