Τι δηλώνει το σχήμα των νυχιών σας για την προσωπικότητα σας;

0 48

Τι σχήμα σας αρέσει να δίνετε στα νύχια σας; Προτιμάτε να είναι τετράγωνα, οβάλ, αμυγδαλωτά ή στρογγυλά;

http://www.cleverly.me/what-your-nails-say/

Είναι ένας μέρος της καθημερινότητας μας που το κάνουμε ασυνείδητα, όμως, όπως φαίνεται, το σχήμα που επιλέγουμε στα νύχια μας αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητα μας. Μάθετε λοιπόν πόσο δημιουργικές, ειλικρινής, αποφασιστική,στοργική ή ακόμα και πόσο εξωστρεφής είστε πραγματικά.νυχιών

1. Αμυγδαλωτά,μυτερά νύχια

http://www.cleverly.me/what-your-nails-say/

Τολμάτε να έχετε αυτό το ΄σεξυ σχήμα στα νύχια σας. Αυτό δείχνει ότι είστε πολύ παθιασμένο άτομο και με αυτοπεποίθηση, που δεν φοβάται την αλλαγή. Στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο. Βαριέστε αρκετά γρήγορα και πάντα ψάχνετε για νέες προκλήσεις. Αγωνίζεστε για τους στόχους σας μέχρι να τους επιτύχετε. Με τα μυτέρα νύχια σας ξεκαθαρίζετε ότι τίποτε δεν μπορεί να πει εμπόδιο στον δρόμο σας και ίσως τα χρησιμοποιούσατε για να “αρπάξετε το θύραμα” σας!

2. Οβάλ νύχια

http://www.cleverly.me/what-your-nails-say/

Το σχήμα των νυχιών σας είναι περισσότερο πρακτικό, αλλά επίσης πολύ θηλυκό και φινετσάτο. Είστε εξωστρεφής σαν άνθρωπος και για εσάς είναι παιχνιδάκι να κάνετε νέες γνωριμίες. Όταν εισέρχεστε στον χώρο εκπέμπετε εύχαρα συναισθήματα και θετική ενέργεια. Αποφεύγετε τους καυγάδες όποτε έιναι ευφικτό, επειδή είστε φιλήσυχο άτομο.

3. Τετράγωνα νύχια

http://www.cleverly.me/what-your-nails-say/

Το συγκεκριμένο σχήμα στα νύχια κάνει τα χέρια σας να φαίνονται μακρύτερα,πράγμα που επισημάνει την δυναμικότητα του χαρακτήρα σας. Όταν σας μπαίνει κάτι στο μυαλό είναι αδύνατο να σας αλλάξουν τον σκοπό. Εξαιτίας της αμεσότητας στον λόγο σας έχετε κάποιες φορές να αντιμετωπίσετε την έλλειψη κατανόησης από πιο ευαίσθητες ψυχές. Μολαταύατα είναι προτιμότερο γιας εσάς να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους παρά απλά να φλυαρείτε.

4. Ανηφορικά νύχια

http://www.cleverly.me/what-your-nails-say/

Όσον αφορά εσάς με ανυφορικά νύχια, οι άνθρωποι θα έλεγαν ευθέως πως όχι μόνο τραβάτε την προσοχή, ωστόσο δείχνετε την δημιουργηκότητα σας. Επιπρόσθετα, διασκεδάζετε να έχετε νέες εμπειρίες σε αντίθεση να ακολουθείτε απλά τις παλαιότερες. Είστε πάντα ο ηγέτης σε μια ομάδα και συχνά είναι αποτέλεσμα από την ισχυρή φύση σας. Οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν το πάθος σας να φέρετε εις πέρας οποιονδήποτε στόχο.

5. Στρογγυλά νύχια

http://www.cleverly.me/what-your-nails-say/

Τέλος, εάν έχετε στρογγυλά νύχια είστε ρομαντική και αγαπάτε την αρμονία στον χώρο ,το οποίο αντικατοπτρίζεται από το σχήμα των νυχιών σας. Καθόλη την διάρκεια της ζωής σας ονειρεύεστε τον τέλειο σύντροφο και ζητάτε από όλες τις σχέσεις σας να είναι στοργικές. Αυτή η κομψή, αλλά παράλληλα πρακτική εμφάνιση, κάνει τα νύχια σας εξαιρετικά καλοφτιαγμένα στην καθημερινή φθορά.

Δεν είναι εκπληκτικό το πόσο καλά το σχήμα των νυχιών σας ταιριάζει με την προσωπικότητά σας; Σε γενικές γραμμές, αξίζει να λιμάρετε τα νύχια σας σε διαφορετικό σχήμα. Ίσως μόνο κάνοντας αυτό θα αρχίσετε να αισθάνεστε λίγο διαφορετικά. Δοκιμάστε το και δείτε!

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.