Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θυμάστε τη Λίζα από τον “Εραστή Δυτικών Προαστίων”; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Αλέξης Γεωργούλης

1,113

Ηθοποιός, που ξεχώρισε στο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης και του αείμνηστου «MEGA», «Εραστής δυτικών προαστίων». Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε το «μπαμ» στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, όπου ήταν συμπρωταγωνίστρια του Αλέξη Γεωργούλη και τράβηξε όλα τα βλέμματα αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Πώς είναι σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς η όμορφη ηθοποιός; Σίγουρα παραμένει μια κούκλα αν και… αγνώριστη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη “μεταμόρφωση” που βλέπουμε, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Λίλα από το “Άκρως Οικογενειακόν”

Η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2004 – 2005 και αποτέλεσε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, τα νούμερα της συγκεκριμένης σειράς ήταν τόσο υψηλά, που την έκαναν να παίζει ξανά και ξανά.

Η ηθοποιός στη συγκεκριμένη σειρά υποδύθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, το ρόλο της Λίζας. Η Λίζα ήταν ένα πλουσιοκόριτσο, από αυτά που νόμιζαν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στη ζωή. Ένα πλουσιοκόριτσο, που μπορούσε να έχει αυτό που ζητούσε, τη στιγμή που το ζητούσε.

Κάποια στιγμή έμπλεξε για τα καλά, με τον Αλέξη Γεωργούλη, τον οποίο η ίδια ήθελε πάρα πολύ, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τον πολυάσχολο πατέρα της. Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από πολλά κύματα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να είναι μαζί. Έτσι, η σειρά είχε το τέλος, που όλοι επιθυμούσαν.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ερχόμενοι στο σήμερα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη, ενώ με το σύζυγό της έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, ασχολείται με το Θέατρο.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.