Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Εγκατέλειψε το θέατρο και την τηλεόραση – Αποκάλυψε με τι ασχολείται (video)

Τη Θωμαΐς Ανδρούτσου την έχουμε απολαύσει αρκετές φορές, κυρίως σε κωμικούς ρόλους στην ελληνική τηλεόραση.

Όμως η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχολείται πλέον με πράγματα που της δίνουν χαρά.

Έτσι εγκατέλειψε το το θέατρο και την τηλεόραση και εργάζεται ως θεραπεύτρια και χαρακτηριστικά, ως υποστηρίκτρια, με τη μέθοδο του Breathwork, όπως εξήγησε στη Νάντια Κοντογεώργη.

α ακούσει το υποσυνείδητό της και να εργαστεί ως θεραπεύτρια με τη μέθοδο του Breathwork.

Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στη Νάντια Κοντογεώργη, η συγκεκριμένη μέθοδος τη βοήθησε να απαλλαγεί από τις κρίσεις πανικού.

Τότε ήταν που αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συνειδητοποίησης και αυτογνωσίας, μέσα από το οποίο ανακάλυψε τον τρόπο για να νιώθει πιο ήρεμη, να μην ζει με τον φόβο και την ενοχή.

Όπως είπε η Θωμαϊς Ανδρούτσου, προσπαθώντας να το το εξηγήσει όσο πιο απλά γίνεται καθώς πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία, στο συγκεκριμένο σεμινάριο γίνεται «συνειδητή, κυκλική, αναπνοή απελευθέρωσης τραυμάτων».

Λειτουργεί σε προσωπική συνεδρία όπου ανακαλύπτει κανείς έναν συγκεκριμένο τρόπο αναπνοής σε χρονικό διάστημα περίπου μιας ώρας και νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό του.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.