Θεούλης – Τον έπιασε με άλλη και την παρουσίασε σαν κούκλα του seχ!

0 277

Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει άντρες να απατούν τις γυναίκες τους και να βρίσκουν απίστευτες δικαιολογίες για να καλυφθούν και να μην φτάσουν στο σημείο να χωρίσουν. Αυτός εδώ ο άντρας όμως τους ξεπέρασε όλους όταν τον έπιασε με άλλη η γυναίκα του.

Οι περισσότεροι εκείνη την ώρα θα τα έχαναν εντελώς και θα έλεγαν το κλασικό «μωρό μου, να σου εξηγήσω». Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στον άντρα που θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί. Ο συγκεκριμένος τύπος θα μπορούσε άνετα να ήταν σεναριογράφος, καθώς παρουσίασε την ερωμένη του που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι σαν κούκλα!

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί ακόμη και όταν η γυναίκα του φώναζε ότι τους είδε και ξεκίνησε να δείχνει χαρτιά λέγοντας ότι μόλις την είχε αγοράσει και ότι της είχε πει ότι ήθελε να το δοκιμάσει. Μιλάμε για τρελό σκηνικό σαν σενάριο ταινίας με τον Τζιμ Κάρεϊ . Όσο για την ερωμένη του δεν άργησε καθόλου να μπει στο πετσί του ρόλου, λέγοντας συγκεκριμένα όταν την έσπρωχνε η απατημένη σύζυγος «Είμαι κούκλα του σeξ, σπρώξε με».

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.