Η καθημερινή σου ενημέρωση!

The Bachelor 2 Spoiler: Ο Αλέξης την έστειλε σπίτι της – Τα δάκρυα και τα ουρλιαχτά πήγαν «σύννεφο» – Ποια αποχώρισε; (Vid)

Στη βίλα του Εργένη οι υποψήφιες νύφες πέρασαν άλλη μία εβδομάδα με ομαδικά και ατομικά ραντεβού για να σαγηνεύσουν τον γοητευτικό Αλέξη Παππά και να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο πριν από την Τελετή των Ρόδων όπου μία θα αποχωρούσε.

Στη χθεσινοβραδινή τελετή των Ρόδων ο «Εργένης» διοργάνωσε μια συναυλία αγάπης, στην οποία guest star ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η Σία Βοσκανίδου και η Έλενα Μπάση.

Στο τέλος της βραδιάς οι 9 κοπέλες παρατάχθηκαν μπροστά στον Αλέξη Παππά. Χωρίς τριαντάφυλλο έμειναν στο τέλος η Φένια και η Ιωάννα.

Οι κοπέλες της Βίλας κάνουν καθημερινά τα πάντα για να κερδίσουν την καρδιά του Bachelor. Αλλά όπως βλέπουμε τελευταία ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο έντονος.

Χθες ο Αλέξης χόρεψε προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τρεις από τις κοπέλες τις βίλες. Κάτι σαν ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ τους, αλλά τίποτα.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην βραδιά της αγάπης.

Ο Αλέξης χορεύει και διασκεδάζει με όλα τα κορίτσια σε ένα πολύ διασκεδαστικό βράδυ. Ξεχωρίζει η ζεμπεκιά του Αλέξη, και η Αθηνά Ν.Υ μες την καλή χαρά που βλέπει επιτέλους τον “άντρα” της να χορεύει ζεμπέκικο κανονικά.

Δεν σταματάνε εδώ οι εκπλήξεις. Αφού θα είδαμε τις νύφες να παίρνουν το μικρόφωνο και να τραγουδάνε. Άλλες το έχουν και θα εκπλήξουν θετικά τον Αλέξη και άλλες ….

Αλλά στο τέλος τι υπάρχει;

Τελετή των ροδων
Τελετή ρόδων που θα αποδειχτεί καταστροφική για ένα δυνατό όνομα της βίλας. Πολλά δυνατά ονόματα περιμένουν το τριαντάφυλλο, και είδαμε μια αποχώρηση έκπληξη.

Η κοπέλα που περίμενε το τριαντάφυλλο, αλλά δεν το πήρε ήταν η ΙΩΑΝΝΑ.

Η Ιωάννα αποχώρισε μες την καλή χαρά.

Κατά την αποχώρηση της Ιωάννας ξέσπασαν κλαυθμοί και οδυρμοί από τις φίλες της, με την Αθηνά να μένει εμβρόντητη για αρκετά λεπτά και την Άννα να ξεσπά σε κλάματα.

Η Άννα έκλαιγε λες και ήταν σε κηδεία. Σαν να το παράκανε λίγο.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησης της Ιωάννας από το «The Bachelor».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.