Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

The Bachelor 2 Spoiler: Θα γίνει του Χόλιγουντ

The Bachelor 2 Spoiler: Το ριάλιτι αυτό ήρθε για να ταράξει εκ νέου τα νερά από τον Alpha. Μιλάμε για μεγάλο παραμύθι, με πολύ αίσθημα, πολλες εκπλήξεις, και στο τέλος θα βγει ο δράκος; Θα το μάθουμε.

Έχει μπει σε φουλ ρυθμούς το ριάλιτι και βρίσκει τα πατήματατα, αφού και ο Αλέξης όπως και οι νύφες μπαίνουν περισσότερο μέσα στους ρόλους τους. Γνωστό πανελληνίως. Όλα είναι ρόλοι.

Αλλά την παράσταση την κλέβει ο Αλέξης. Τόσα λεφτά πήρε. Αυτό έλλειπε. Αλλά μάθατε τι έκανε με τα χρήματα που τσίμπησε ο Αλέξης από τον Alpha. Πήρε σπίτι.

Φαίνεται ότι θα κάνει λεφτά ο Παππάς. Δεν τα σκορπάει, σαν κάτι άλλους. Σου λέει τώρα που γυρνάει πρέπει να φτιάξουμε την προίκα μας. Έτοιμο για γάμο είναι το παλληκάρι. Να μην έχει το σπιτάκι του. Μπράβο Αλέξη.

Πάμε και στα σημερινά.

Μαζί με τον Αλέξη θα είναι μαζί του και Νίκος Γεωργιάδης από το περιοδικό “ΟΚ” και θα υποδεχτούν τις νύφες. Θα της ντύσουν κατάλληλα, ανάλογο με τον ρόλο που θα υποδυθούν από μεγάλους κινηματογραφικούς ερωτες.

Όλες θα προσπαθήσουν σκληρά, αλλά τελικά ποιες θα εντυπωσιάσουν Bacheloir και περιοδικό. Ποια θα έχει την καλύτερη φωτογραφία;

Μπες εδώ και διάβασε ότι θες να μάθεις για το ριάλιτι.

Κυκλοφόρησε από χθες “σκληρό” βίντεο πορνό παίχτριας που είναι ακόμα στην βίλα

Υποτίθεται ότι τουλάχιστον η παραγωγή του ριαλιτι κρατάει τα προσχήματα..

Νύφη αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη δεν γίνεται! Και όμως γίνεται. Δες εδώ ποια παίχτρια είναι αρραβωνιασμένη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...