Η καθημερινή σου ενημέρωση!

The bachelor. Τη θυμάσαι; Η Βίβιαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το παλούκι μετά το ριάλιτι της τηλεόρασης

Τη Βίβιαν τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο the bachelor, όταν προσπάθησε να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο πρώτο ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha!

Η Βίβιαν κατάφερε να διανύσει όλη τη διαδρομή μέσα στο ριάλιτι και να φτάσει τον τελικό όμως ο Παναγιώτης Βασιλάκος προτίμησε να δώσει την καρδιά του και το δαχτυλίδι τη Νικολέτα.

Κάποια στιγμή υπήρξαν φήμες ότι οι δυο τους βρέθηκαν μετά το τέλος του ριάλιτι και έγιναν ζευγάρι κάτι το οποίο κανένας δεν επιβεβαίωσε!

Η Βίβιαν μετά την έξοδό της από το The Bachelor κατάφερε και έμεινε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι στη Μύκονο κάνοντας διακοπές και εργασία αφού ο Νεκτάριος Σκαμνάκης με τις υψηλές γνωριμίες του στις δημόσιες σχέσεις προώθησε την πρώην παίκτρια του ριάλιτι!

Η Βίβιαν Παναγιώτοπούλου που σπούδασε φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο της Πάτρας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έναν μεγάλο σχετικά αριθμό followers στο Instagram, αφού διαθέτει κάτι λιγότερο από 60.000 και μέσα από αυτό προωθεί προϊόντα.

Η τελευταία δημοσίευση όμως δεν προωθεί προϊόντα. Η Βίβιαν βρίσκεται αγκαλιά με έναν άντρα, με τον οποίο διατηρεί σχέση, τον γοητευτικό Άρη. Το χαρακτηριστικό είναι ότι βρίσκονται στο παλούκι beach.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝒱𝒾𝓋𝒾𝒶𝓃 𝒫𝒶𝓃𝒶𝑔𝒾𝑜𝓉𝑜𝓅𝑜𝓊𝓁𝑜𝓊 (@vivianpan_)

The post The bachelor. Τη θυμάσαι; Η Βίβιαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το παλούκι μετά το ριάλιτι της τηλεόρασης first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.