Η καθημερινή σου ενημέρωση!

The Bachelor – Αθηνά New York: Αναμένεται να μιλήσει στο κανάλι της στο youtube για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς μετά από αρκετούς μήνες, γνωρίζοντας 25 διαφορετικές κοπέλες και περνώντας χρόνο μαζί τους, βρήκε τελικά τη γυναίκα της ζωής του στα μάτια της Αθηνάς New York.

«Είσαι η γυναίκα που θέλω να έχω στο πλευρό μου» της είχε πει στον μεγάλο τελικό του «The Bachelor» και η Αθηνά πλημμύρισε από χαρά.

Το ζευγάρι όμως ζει χωριστά καθώς η Αθηνά New York βρίσκεται στην Αμερική με τους δικούς της ανθρώπους ενώ ο Αλέξης Παππάς ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Μάλιστα, η Αθηνά New York που είναι αρκετά αγαπητή και ενεργή στα social media αποκάλυψε ότι στον λογαριασμό της στο youtube θα μιλήσει για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά γιατί δεν είναι λίγοι εκείνη που την ρωτούν αν έχουν χωρίσει.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: «Θα μιλήσω για τη σχέση μου με τον Αλέξη στο YouTube μου. Εγγραφείτε για να μην το χάσετε. Link στο bio» προσκαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να συντονιστούν στο κανάλι για να μάθουν τα πάντα γύρω από την σχέση της με τον Αλέξη Παπά.

Δείτε παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Αθηνά New York:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.