Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θα πάθετε πλάκα – Πήρε μια διαλυμένη Lambo Gallardo και δείτε πως την έφτιαξε (+video)

0 10

Το τρακάρισμα είναι δύσκολη στιγμή για όλους. Προφανώς για όσους εμπλέκονται την στιγμή του «μπαμ» το σοκ δεν συγκρίνεται, αλλά και στον απόηχο δεν είναι λίγες οι τρομάρες. Τόσο για το κόστος επισκευής, όσο και για αυτόν που θα αναλάβει το έργο εκτέλεσής της.

Ο Arthur Τussik είναι ευρύτερα γνωστός ως «γκουρού της λαμαρίνας». Τον έχουμε δει να εκτελεί απίστευτες εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων αυτοκινήτων, τα οποία πριν αναλάβει δεν διανοείτο κάποιος ότι θα αποφύγουν το σκραπ. Στα υπεραυτοκίνητα, πολλαπλασιάστε τον βαθμό δυσκολίας καθώς οι ανοχές είναι ελάχιστες, οι προδιαγραφές απολύτως συγκεκριμένες και τα εξωτικά υλικά -βλέπε ανθρακόνημα- καθιστούν τις παρεμβάσεις αντίστοιχες χειρουργικής επέμβασης.

Ο Tussik δεν διστάζει μπροστά στις προκλήσεις, στην προκειμένη προερχόμενες από έναν βαρέως πληγωμένο «Ταύρο». Η Lamborghini Gallardo LP 560-4 που θα παρακολουθήσουμε να «ανασταίνεται» στο video, είχε εκτεταμένες ζημιές στις αναρτήσεις, το πλαίσιο και το αμάξωμα. Κιβώτιο και κινητήρας την γλίτωσαν σχετικά αλώβητα, ωστόσο το υπόλοιπο αυτοκίνητο ήταν έτοιμο για την πρέσα. Πριν το αναλάβει ο Ρώσος μάστορας.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More