Η καθημερινή σου ενημέρωση!

“Θα πάνε άκλαυτοι – Στήνονται στην ουρά για λίγο άνηθο” (Video)

191

Έκκληση στους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι λόγω κορωνοϊού έκανε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Με αυστηρό ύφος, ο δημοσιογράφος τόνισε στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ότι βγαίνοντας έξω προκαλούν τόσο στον εαυτό τους όσο και τους γύρω τους το χειρότερο τέλος.

Επιπλέον, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο παρατηρηθεί συνωστισμός, η κυβέρνηση τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Εάν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν κάτσουμε φρόνιμα και κυρίως τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι, τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία.

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα σούπερ μάρκετ που τα έχουν μετατρέψει οι ηλικιωμένοι σε λούνα παρκ, σε ΚΑΠΗ, πρέπει να σταματήσει.

Στήνονται στην ουρά, παίρνουν την καρτέλα και μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ και μπλοκάρουν το σύστημα γιατί σουλατσάρουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, δεν ψωνίζουν τίποτα ή παίρνουν ένα ματσάκι άνηθο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Τους το είπε χθες με τον πιο δραματικό τρόπο. Στην Ιταλία τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν φέρετρα. Τι άλλο να τους πει;

Κι αν πεθάνουν, άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, γιατί κανείς δεν θα τους συνοδέψει στην κηδεία. Πλέον, οι κηδείες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Άκλαυτοι θα πάνε!”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More