Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη; Το πιο αγαπημένο boy band είναι έτοιμο να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision

7

Οι προετοιμασίες για το όνομα που τελικά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συνεχίζονται.

Μεγάλο φαβορί για να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ, όπου θα φιλοξενηθεί ο φετινός διαγωνισμός, είναι η νεαρή Στεφανία, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι έχει δώσει ήδη τα χέρια με την ΕΡΤ.

Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη; Το πιο αγαπημένο boy band είναι έτοιμο να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision

Όσο όμως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση τα ονόματα που συνεχίζουν να ακούγονται είναι διάφορα. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του youweekly.gr είναι οι Οne.

Το boy band της δεκαετίας των 00s πριν διαλυθεί και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ακολουθήσει σόλο καριέρα, είχε τεράστιες επιτυχίες εντός συνόρων και εκπροσώπησε μάλιστα την Κύπρο σε διαγωνισμό της Eurovision.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι έτοιμος για την επανασύνδεση με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας καθώς και ότι έχει έτοιμο το τραγούδι που έγραψε και θα ερμηνεύσουν οι One.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More