Τέλος αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1! Η μεγάλη αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς

0 1.914

ΑΝΤ1 – Οι πρωταγωνιστές μιας φτηνής τηλεόρασης σε κρίση, η αγάπη που δεν πρόδωσε ποτέ και ο σύντροφος που λείπει από τη ζωή της. Όλα μέσα από τη ματιά της καταξιωμένης τηλεκριτικού που δεν διστάζει να πει τη γνώμη της ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα και υπαινιγμούς.

Σε μια σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα που διαρκώς αλλάζει η Ντέπυ Γκολεμά παραμένει μια σταθερή αξία που ο λόγος και η υπογραφή της –αν μη τι άλλο– έχουν βαρύτητα.

Η γνωστή τηλεκριτικός μάλιστα, αποκαλύπτει στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο τις τελευταίες πληροφορίες που έχει από το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ, με σειρά του Ant1 που κατεβάζει αυλαία…ΑΝΤ1

Ξέρω ότι έχεις πολύ καλό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, υπάρχει κάποια πληροφορία της τελευταίας στιγμής που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

«Έχω πληροφόρηση ότι κόβεται σύντομα το σίριαλ «Παρθένα Ζωή» γιατί δεν βοηθά στο lead in του καναλιού, ενώ μια καλή είδηση που έμαθα και θέλω να ευοδωθεί είναι ότι επιστρέφει το «Λόγω Τιμής» στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχει κανάλι στο οποίο γίνονται συζητήσεις και αν όντως συμφωνήσει θα είναι ένα πρόγραμμα που δεν θα προσβάλλει το ίδιο αλλά και το κοινό, όπως πιστεύω ότι κάνει το «Nomads», που δεν έχει λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση και ειδικά με το κόστος που έχει.»

Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωάννου

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.