Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τελικά όσοι δεν θέλουν ΜΑΣΚΑ δεν είναι λίγοι – Αποκαλυπτική δημοσκόπηση! Τι γίνεται με Τουρκία (vid)

Δημοσκόπηση της ALCO στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έδειξε πως όσοι κρίνουν υπερβολικό το μέτρο χρήσης μάσκας, εισακούγοντας επιστήμονες εκτός της διορισμένης επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, δεν είναι μία «μικρή μειοψηφία», όπως είπε ο κ. Μόσιαλος (ΕΔΩ) αλλά ένα σημαντικό ποσοστό του 33%, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτεροκαθώς οι δημοσκοπήσεις όλο και κάτι κόβουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση το 59% των ερωτηθέντων κρίνουν αναγκαία την χρήση μάσκας στα σχολεία, ενώ το 33% υπερβολική.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 39.1% έναντι 22.1%. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,9%, το ΚΚΕ με 5,4%, η Ελληνική Λύση 4,6%, το ΜέΡΑ 25 με 3%, Χρυσή Αυγή 1,8. Στο 11,9% φτάνει το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Για το εξοπλιστικά το 58% συμφωνεί ενώ σε περίπτωση πρόκλησης της Τουρκίας σε ελληνικά ύδατα το 37% θέλει στρατιωτική λύση ενώ το 49% θέλει λύση μέσω διπλωματίας  

Για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας το 38% ήθελε περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το 36% συμφωνεί με αυτά που εξαγγέλθηκαν.

Δείτε την δημοσκόπηση:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.