Ταβέρνες με ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα – Τσολιάδες, κοκορετσομαχίες και τουρίστες

0 248

Έχουν ταΐσει γενιές και γενιές και έχουν όλες κάτι ιδιαίτερο. Από την Πάργα ως την Αριδαία, σου μαθαίνουμε ταβέρνες που πρέπει να επισκεφθείς!

Ο Τσολιάς

Με έναν τσολιά ακριβώς έξω από το μαγαζί να σε περιμένει! Στην ταβέρνα στο Λουτράκι Αριδαίας, θα φάτε πολύ καλό κρέας και χορταστικές, γενναιόδωρες μερίδες, απολαυστικά μαγειρευτά και τα λαχταριστά ψητά της ώρας και θα χορέψετε, θα τραγουδήσετε μιας και έχει ζωντανή ορχήστρα κάθε εβδομάδα, και θα το ξενυχτήσετε αφού κανείς δεν φεύγει νωρίς.

Λουτρά Πόζαρ, Αριδαία, 2384 091530

Σοφοκλής

Εδώ θα φας καλά, και θα έχεις και απίστευτη θέα σε όλη την Πάργα. “Κοκορετσομαχίες! Κοντοσουβλοπόλεμος!” και μεγάλα κοντοσούβλια σε περιμένουν, κοκορέτσια και τεράστιες μπριζόλες, σούβλες και παϊδάκια, γεμάτες σχάρες και κολοκυθοκεφτέδες της Τούλας. Το κοντοσουβλίζειν… εστί φιλοσοφείν λέει ο Σοφοκλής όσο ανάβει το τζάκι που καίει όλο το χειμώνα…

Αγιά Πάργας, 2684 035301

Ο Σώγαμπρος

Μια πραγματική εμπειρία – ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, έχει όρεξη πάντα για πλάκες. Θα σε δει από μακριά και θα έρθει να σε καλωσορίσει! Θα σε εξυπηρετήσει αφού θα σου πει την ιστορία της ζωής του και θα σου φέρει να δεις ένα μεγάλο καλάθι με εκατοντάδες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ο ίδιος με… ένα μάτσο τουρίστριες. Το λατρεύουν οι τουρίστες και κυρίως οι Γερμανοί που καταφθάνουν σωρηδόν εκεί άνοιξη – καλοκαίρι.

Ταξιάρχης Χαλκιδικής, 2371 094466

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.