Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα κάνει μια απογοητευτική ανακάλυψη για την Όλγα

555

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ είναι καθηλωτικές. Ο Στέφανος, σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η Όλγα έφτασε στο σημείο να χαστουκίσει μια γυναίκα στη μέση του δρόμου, προσπαθεί να την συνεφέρει.

Την προτρέπει να ζητήσει συγνώμη στον Αλέξανδρο και να ηρεμήσει απ’ τα προβλήματα που έχει φέρει στις ζωές τους το αλκοόλ. Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Σωκράτης έχει τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι κουβαλάει το «αρρωστημένο» γονίδιο του Ορφέα και του έχουν μπει ιδέες ότι μπορεί να έχει κάνει πράγματα που δεν τα θυμάται. Αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Νικόλα την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Ο Σέκερης απογοητευμένος από την στάση της Αμαλίας, της ζητά να χωρίσουν. Η Άννα γυρίζει αιφνιδιαστικά στο σπίτι στα Μετέωρα και κάνει μια απογοητευτική ανακάλυψη για την Όλγα.

Η Όλγα καταφέρνει να πείσει την Άννα πως αυτό που είδε ήταν κάτι επιπόλαιο, αλλά η Άννα προειδοποιεί τον Στέφανο. Η Αμαλία μετακομίζει στο σπίτι του Θεοχάρη και της Βέρας κι αποφασίζει να προχωρήσει με την θεραπεία χωρίς να ενημερώσει την Άννα. Ο Παύλος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Μάρθα και την Ελένη και τις μοντέρνες απόψεις τους και ζητά από τον Αλέξανδρο να γυρίσει πίσω για να τον βοηθήσει. Ο Σωκράτης επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και δυναμιτίζει το κλίμα! Η Ειρήνη πείθει τον Σέκερη να φάνε μαζί στο ταβερνάκι και προσπαθεί να σπάσει τον πάγο μεταξύ τους.. Η γνωμάτευση για την ψυχική υγεία του Ορφέα, ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Σωκράτη..

ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα κάνει μια απογοητευτική ανακάλυψη για την Όλγα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More