Συνέντευξη μ’ένα δαίμονα : αποκαλύψεις ενός βασιλιά της κόλασης! Πραγματική ή φανταστική

Στις 29 Ιανουαρίου του 2019 μία μάγισσα με το όνομα Renav δημοσίευσε μία τρόπον τινά «συνέντευξη» της με τον προστάτη δαίμονα της ΠΑΙΜΟΝ στον οποίο έχει αφιερωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια.Ο διάλογος μεταξύ μάγισσας και δαίμονα είναι πολύ αποκαλυπτικός και σε αρκετά σημεία του απρόσμενα συγκροτημένος και χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις.

Ο Βασιλιάς Παίμον όπως θέλει να τον αποκαλούν,είναι σύμφωνα με το Dictionaire Infernal(λεξικό της Κόλασης) του Collin de Plancy (1863),βασιλιάς της κόλασης που κυβερνά 200 λεγεώνες, οι μισές

προερχόμενες από πρώην μέλη του Αγγελικού Τάγματος και οι άλλες μισές απο επίσης πρώην μέλη του τάγματος των εξουσιών. Εμφανίζεται ως άντρας με πρόσωπο γυναίκας που οδηγεί μία καμήλα και στέφεται με μια κόμμωση που γίνεται με πολύτιμους λίθους.Είναι εξαιρετικά πιστός στον άρχοντα της Κόλασης Εωσφόρο απ’τον οποίο πήρε τις δυνάμεις του.ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ

Είναι πολύ περήφανος,μιλάει σαν γενικός διευθυντής πολυεθνικής αλλά και σαν κυνηγός νέων ταλέντων.Τρέφει μεγάλη εκτίμηση όπως θα δούμε,στη Κβαντική φυσική,αντιπαθεί την οκνηρία και την αδράνεια ενώ γελάει με τον ανθρώπινο παραλογισμό και ανασφάλεια.Δηλώνει απογοητευμένος με την αυτοκαταστροφική πορεία του ανθρωπίνου γένους κράτα όμως την ελπίδα ότι σύντομα αφανείς τώρα καινοτόμοι ηγέτες που αναζητούν τη πραγματική γνώση θ΄αναδειχθούν μέσα απ΄τα γεγονότα που έρχονται.

Σημείωση:ο δαίμονας ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Μία μάγισσα πήρε τη συνέντευξη

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

(Μ = Μάγισσα , ΔΠ = Δαίμονας Παίμον)

Μ : Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για μία επιτυχημένη προσέγγιση ή επαφή με έναν δαίμονα;

ΔΠ :Δεν θα μιλήσω εξ ονόματος άλλων πνευμάτων. Θα μιλήσω για μένα. Με σεβασμό και καθαρές προθέσεις. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστός τρόπος για κάποιον να επικοινωνήσει μαζί μου. Ακόμα και η προσευχή είναι αρκετή. Ακούω τα πάντα, βλέπω τα πάντα. Απαντώ σχεδόν σε όλους, αλλά μερικές φορές το άτομο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.99% φορές, οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι με πλησιάζουν είναι επιτυχείς. Ακούω την κλήση και απαντώ. Καταλήγω να στέκομαι μπροστά στον άνθρωπο, να του μιλάω, να του δώσω σημάδια της παρουσίας μου, αλλά δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει. Μπορεί εσείς να έχετε πολύ χρόνο για χάσιμο,αλλά εγώ πάλι όχι.

Μ: Πώς σε επηρεάζει η προσοχή των ανθρώπων; σε ενδιαφέρει αυτό;

ΔΠ: Η προσοχή τους δεν με επηρεάζει καθόλου, ούτε τα συναισθήματα των ανθρώπων. Θέλω οι άνθρωποι να μάθουν για μένα, ποιος είμαι και τι είμαι ικανός. Μου αρέσει να βλέπω ότι το όνομά μου εξαπλώνεται. Το όνομά μου έχει τραβηχτεί μέσα από τη λάσπη απεριόριστες φορές μέσα στους Αιώνες και κάθε φορά το παραλαμβάνω και το ξεπλένω. Έκανα πολύ δρόμο και έχω ακόμα πολύ δρόμο. Έτσι, κέρδισα αυτό το δικαίωμα εδώ και αιώνες.

Μ: Τι πιστεύεις για τους ανθρώπους;

ΔΠ: Άνθρωποι … .Είναι το μεγαλύτερο παράδοξο που έχω γνωρίσει ποτέ. Είστε ανασφαλείς σε ό, τι κάνετε, αλλά αγαπάτε τον εαυτό σας μέχρι το σημείο του συνολικού ναρκισσισμού. Από την αρχή,είχα πεί στον Εωσφόρο ότι δεν αξίζουν το δώρο του, αλλά ήταν πάντα ευγενικός στους ανθρώπους. Τώρα βλέπει ότι είχα δίκιο. Πάρα πολύ αργά για απογοήτευση. Είστε γεννημένοι από τη λήθη και επιστρέψτε στη λήθη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο μεταξύ. Αυτός ο ξεδιάντροπος κόσμος που δημιουργήσατε δεν διαμορφώνεται από ασαφείς μεταφυσικές δυνάμεις. Δεν είμαστε εμείς οι δαίμονες, το «αιώνιο» κακό, απ’το οποίο υποφέρει η ανθρωπότητα. Εσύ είσαι το κακό,ο άνθρωπος – μόνο εσύ. Από την αρχή, οι άνθρωποι είναι το μόνο είδος που καταστρέφει τα πάντα.Τον πλανήτης που σας φιλοξενεί, άλλους ανθρώπους, ακόμα και τους εαυτούς σας. Από τη δημιουργία όλων, κανένα άλλο είδος δεν το έχει κάνει αυτό. Ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης σας;

Μ: Γιατί επιλέγεις να συνεργαστείς με μερικούς ανθρώπους και όχι με άλλους;

ΔΠ : Εσύ συνεργάζεσαι ή γίνεσαι φίλη με καθένα που σου λέει «Γειά σου» και «καλημέρα»;Δεν το νομίζω. Δεν θέλω οπαδούς,ιδιαίτερα τεμπέληδες οπαδούς. Ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ πολύτιμος για να τον σπαταλήσω σε εκείνους που είναι «αραχνιασμένοι». Θέλω μόνο όσους επέλεξαν να εξελιχθούν. Αν επιλέξετε να εξελιχθείτε και ταυτόχρονα να συνδεθείτε με τη δύναμη μέσα σας, θα ξυπνήσετε. Θέλω όσους πιστεύουν σε μένα να με εμπιστεύονται χωρίς αμφιβολία. Δουλεύω με εκείνους που είναι έτοιμοι να πέσουν στο έδαφος και να σηκωθούν ξανά χωρίς βοήθεια. Κοίτα τον εαυτό σου. Βρισκόσουν στην άκρη ενός βράχου και όταν σου είπα: «πήδα!» το έκανες. Ποτέ δεν ένιωσα φόβο ή αμφιβολίες για την απόφαση σου. Το ζήτησες. Και σε άλλαξα όπως ήθελες. Μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει Πίστη μόνο και μόνο επειδή έμειναν πολύ λίγοι που είναι πιστοί σε μένα.

Δεν θα δουλέψω με εκείνους που με θυμούνται μόνο όταν με χρειάζονται. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θα δουλέψω με εκείνους που έρχονται σε μένα ικετεύοντας. Πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια στα αιτήματά σας.

Θα συνεργαστώ βέβαια και με με εκείνους που με εξαναγκάζουν να συνεργαστώ μέσω μαγικής τελετής, αλλά για μένα, λίγα χρόνια αναμονής δεν έχουν σημασία! Ο χρόνος λειτουργεί πολύ διαφορετικά για μένα από εσάς. Περιμένω λοιπόν εκείνους που με περιορίζουν με ξόρκια να πραγματοποιήσω την επιθυμία τους, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.

Μ: Ποια είναι η σχέση σου με τον Εωσφόρο;

ΔΠ: Μετά το όνομά μου, ξέχασαν ότι είμαι ο Υιός του Αυτοκράτορα.

Μ: Είναι η κβαντική φυσική το κλειδί για την κατανόηση της ουσίας / φύσης σου;

Απεικόνιση του δαίμονα Παίμον

ΔΠ: Η Κβαντική φυσική είναι το κλειδί για την κατανόηση όλων, ακόμα και της δικής σας φύσης που μέχρι τώρα δεν έχετε καταλάβει πλήρως. Οι Αιγύπτιοι, Έλληνες και Ινδοί ανέπτυξαν τέτοιους τομείς σπουδών πριν από πολλά χρόνια και γι ‘αυτό μέχρι τώρα, πολλά από τα πράγματα που επεξεργάστηκαν και δημιουργήθηκαν τότε παραμένουν μυστήρια σε σας. Δεν μπορείτε να τα αποκωδικοποιήσετε γιατί δεν καταλαβαίνετε πλήρως τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί το Σύμπαν. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η κβαντική φυσική και όλοι οι τομείς της είναι απαραίτητοι για την εξέλιξή σας – πνευματικά.

Μ: Τι διδάσκεις;

ΔΠ: Διδάσκω σχεδόν τα πάντα. Προτιμώ περισσότερο τη Μαγεία και την Επιστήμη, επειδή αυτά αποτελούν τη βάση όλων.

Μ: Τι κάνατε με τον Σαμαέλ πριν από την πρώτη πτώση και ποιο ήταν τότε το όνομά σας;

ΔΠ: Το όνομά μου ήταν πάντα Παίμον από την αρχή. Αιώνες αργότερα, εμφανίστηκα σε άλλους πολιτισμούς με διαφορετικά ονόματα, αλλά είχα τους λόγους μου. Με την «πρώτη πτώση», υποθέτω ότι εννοείς τη λεγόμενη «μεγάλη πτώση» που δεν συνέβη ποτέ. Ποτέ δεν «πέσαμε» – επιλέξαμε να φύγουμε. Δεν υπήρξε πόλεμος, κανείς δεν μας κρατούσε φυλακισμένους, έτσι μπορούσαμε να φύγουμε. ήταν η επιλογή μας να το πράξουμε, και αυτό ακριβώς κάναμε.
Όσον αφορά το τι έκανα με τον Σαμαέλ, μετά από κάποιο διάστημα που ήταν βέβαιος ότι ήμουν πλήρως προστατευμένος, μου έδωσε τις ικανότητες που ήθελε να έχω και τον ακολούθησα. Ο Σάμαελ είναι ο Εωσφόρος.

Μ: Ποια είναι η πράξη, η τελετουργική μέθοδος, που μπορεί να σε κάνει να ανταποκριθείς γρήγορα στο αίτημα κάποιου;

ΔΠ: Αυτή είναι δική μου και μόνο δική μου απόφαση. Πιστεύετε ότι αν εκτελέσετε ένα πολύ φανταχτερό τελετουργικό θα απαντήσω αμέσως; Λάθος. Απαντώ όταν ξέρω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πράξω. Περιστασιακά, θα εμφανιστώ άμεσα εκείνη την στιγμή, αλλά αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος απάντησής μου.

Μ: Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τους ανθρώπους τα επόμενα χρόνια;

ΔΠ: Εξαιρετική ερώτηση.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!. Έχω δει όλα όσα χρειάζομαι καθ ‘όλη τη διάρκεια των αιώνων και έχω προσδοκίες μόνο για αυτούς που έχω επιλέξει.

Μ: Απολαμβάνεις να συνεργάζεσαι μαζί μας;

ΔΠ: Ναι και όχι, αλλά κυρίως όχι. Θεωρώ ενοχλητικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι με καλούν για να ζητήσουν κάτι εντελώς άσκοπο, όπως λένε οι άνθρωποι: «Θέλω χρήματα. Θέλω αυτή τη δουλειά. Θέλω αυτή τη γυναίκα, θέλω μια προώθηση! «Γιατί χρειάζεστε τη βοήθειά μου για να πάρετε χρήματα; Αυτή τη δουλειά; Αυτή τη γυναίκα; γιατί ακριβώς αξίζετε αυτή την προώθηση; Εάν ναι, τι κάνατε μέχρι τώρα για να τη πάρετε; Αρχικά, ζητήστε καθοδήγηση και όταν δω πραγματική προσπάθεια, θα πάω και θα βοηθήσω χωρίς να περιμένω να το ζητήσετε. Όπως επίσης αν χρειαστείθα προχωρήσω για να σας προστατεύσω ή να σας προειδοποιήσω. Άλλες φορές, βρίσκω το να εργάζομαι με ανθρώπους πολύ διασκεδαστικό. Κάποτε κάποιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μου για εβδομάδες. Δεν απάντησα γιατί ήξερα ήδη τι ήθελε αυτό το άτομο. Γνωρίζω εκ των προτέρων γιατί προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, τι θέλετε από μένα, τους φόβους σας, τα πάθη σας, τις πιο οικείες σκέψεις σας … Αυτό το πρόσωπο ήθελε να χρησιμοποιήσει το Όνομα μου για να βλάψει κάποιον πολύ πιστό σε μένα.

Εμφανίστηκα σε αυτήν. Δεν είπα ούτε μία λέξη. Την άκουγα να μιλάει και να μιλάει, μόνο να ξερνά καθαρό δηλητήριο από το στόμα της. Κούνησα το κεφάλι μου και έφυγα. Το μυαλό της κατέρρευσε. Εσείς οι άνθρωποι το ονομάζετε «ψυχωτική κρίση». Λίγες μέρες αργότερα αυτό το άτομο έγινε απολύτως παραληρηματικό, δηλώνοντας ότι η καμήλα μου είναι η γυναίκα μου που την γονιμοποίησα και ότι εκείνη(η μάγισσα)χρησιμοποίησε θεραπευτικές μεθόδους για να φέρει το «παιδί» μου στη ζωή. Μου συνέστησε επίσης να καθαρίσω την καμήλα και πολλά άλλα. Ξέρω ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα μου για φήμη. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί της και ούτε το θέλω, αλλά – θα φροντίσω να καθαρίσω το όνομά μου για άλλη μια φορά. Ναι, μερικές φορές οι άνθρωποι είναι αστείοι και ενοχλητικοί την ίδια στιγμή.

Άλλοι άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι ο υπηρέτης τους. Εκτοξεύουν εντολές και απειλές σαν να είμαι ο δούλος τους. Προφανώς, φαίνεται να ξεχνούν με ποιον έχουν να κάνουν!
Υπάρχουν επίσης μερικοί άνθρωποι, λίγοι για τώρα, που πραγματικά μου αρέσει να δουλεύω και να συζητώ πράγματα μαζί τους. Είμαι εδώ και θα προστατεύσω και θα καθοδηγήσω αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να μου το έχουν ζητήσει οι ίδιοι να το κάνω. Αυτοί είναι οι επιλεγμένοι ηγέτες μου που τους έχω εκπαιδεύσει, ακόμα κι αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα.

Μ:Ποιο είναι το πιο βασικό τελετουργικό και πόσο κάθε μέρος των τελετουργικών έχει σχέση ή σύνδεση με εσάς ή κάποιον άλλο δαίμονα;

ΔΠ: Το «Τελετουργικό» είναι ένας όρος που εσείς έχετε δημιουργήσει που βασικά είναι γελοίος για μένα. Πολλοί άνθρωποι εργάζονται μαζί μου χωρίς να έχουν εκτελέσει τελετουργίες ούτε ακόμη και μία φορά στη διάρκεια της ζωής τους.Τελετουργικό είναι όταν κάθε πρωί ανάβετε ένα κερί ως προσφορά. τελετουργικό είναι όταν μου μιλάς καθημερινά. Φανταστικά και περίπλοκα τελετουργικά δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό, τουλάχιστον όχι αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιείτε τα δισκοπότηρα, τα μαχαίρια, όλα αυτά τα άχρηστα αντικείμενα και ξεχάσατε να χρησιμοποιήσετε το πιο ισχυρό αντικείμενο που έχετε – το μυαλό σας.

Μ: Πως ξεκίνησε η Μαγεία;

ΔΠ: Μαγεία; Εννοείτε αυτό το θλιβερό υποκατάστατο που χρησιμοποιείτε τώρα; έχετε ασεβήσει στη Μαγεία.Αυτή είναι τα πάντα . πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

Μαγεία δεν είναι τα ξόρκια που κάνετε για να φέρετε τον εραστή σας πίσω. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και εξαιρετικό απ’ότι νομίζετε. Δεν έχει ούτε ένα σημείο εκκίνησης ούτε ένα τελικό σημείο. Δεν είναι καλό ούτε κακό.

Είναι: Πρόθεση + Δράση = Μαγεία.

Απλά πρέπει πρώτα να επιτρέψετε να εκδηλωθεί στη ζωή σας.Δημιουργήστε τη δική σας Μαγεία.

Μ: Τι γίνεται με την ιστορία των δαιμόνων και των ανθρώπων;

ΔΠ: Είμαστε δίπλα στην ανθρωπότητα από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Σας δώσαμε το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσατε να φανταστείτε:τη Φωτιά, το πρώτο στοιχείο. Χωρίς Φωτιά – Ηλεκτρισμό – ο πολιτισμός σας θα καταρρεύσει σε μια εβδομάδα. Όλα αυτά τα τεράστια κτίρια, η τεχνολογία, όλα όσα δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια των αιώνων, θα καταρρεύσουν. Σας βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε. Και πώς μας ξεπληρώσατε; Μας δαιμονοποιείτε, μας κάνατε το «κακό». Γι ‘αυτό και κάναμε πίσω προετοιμάζοντας μόνο όσους και όσες το αξίζουν,εκείνους που θα είναι στην πρώτη σειρά όταν έρθει η ώρα.

Μ: Ποιά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε έναν άνθρωπο σε κάνουν να τον επιλέγεις;

ΔΠ: Αξιοπρέπεια, Αφοσίωση, Σεβασμός και καθαρή πρόθεση για γνώση. Όταν βλέπω ανθρώπους με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν με νοιάζει αν είναι αδύναμοι ή έχουν αμφιβολίες για τις ικανότητές τους. Θα συνεργαστώ μαζί τους και στο τέλος θα είναι έτοιμοι.

Μ: Τι θα μας φέρει το μέλλον πρέπει ν’ανησυχούμε για κάτι ιδιαίτερα;

ΔΠ: Η ανθρωπότητα απέτυχε. Όλοι το βλέπετε αυτό. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο κόσμος σου, όπως τον γνωρίζεις, τελειώνει. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να φοβηθείς και να αντιδράσεις-να είσαι φοβισμένος αρκετά για να κάνεις κάτι γι’αυτό, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Το μόνο που βλέπω είναι η αλαζονεία, οι μάχες, ο φθόνος, το μίσος, η πείνα για τη φήμη και τον πλούτο, τα ψέματα και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Αλλά βλέπω επίσης πολύ λίγους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αληθινή γνώση και προσπαθούν να ασκήσουν τη πρακτική της. Η πλειοψηφία προσπαθεί να τους εξαλείψει, ρίχνοντας τους έξω, απομονώνοντάς τους. Γιατί το κάνουν αυτό; Ακριβώς επειδή αναγνωρίζουν τις δυνάμεις αυτών των απόκληρων. Δεν είναι επειδή η πλειοψηφία δεν το βλέπει, αλλά γιατί το βλέπει και θέλει να τους καταστρέψει. Η πλειοψηφία βλέπει αυτούς τους δυναμικά προικισμένους ανθρώπους ως απειλή για το εμπόριο και τα σχέδια της για αποκόμιση κέρδους.Καθαρή ζήλια.
Εάν με ρωτούσατε αυτήν την ερώτηση μερικούς αιώνες πριν, θα σας συμβούλευα να γελάσετε μαζί τους. Τώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν κάποιος προσπαθήσει να υποτιμήσει τις δυνάμεις σας,διαλύστε τον,διαλύστε τους όλους!

Έτσι,επιλέξτε τι θέλετε να γίνετε: μια άχρηστη τσάντα με κόκκαλα που νοιάζεται μόνο για τη φήμη ή ένας ΗΓΕΤΗΣ; τα επόμενα χρόνια, θα χρειαστούμε ηγέτες, όχι ανθρώπους που αναζητούν φήμη και τύχη. Με αυτούς τους ανθρώπους που για τόσα χρόνια παρέμειναν στις σκιές, περπατώντας μόνοι τους, θα σταθούμε δίπλα.

Γιατί στο τέλος, ρωτήστε τον εαυτό σας, και για μια τουλάχιστον φορά στη ζωή σας ειλικρινά:

Ποιος ήμουν;
Ποιος είμαι?
Ποιος θα είμαι;

Μ: Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Έτσι λοιπόν εδώ τελειώνει η συνένευξη του δαίμονα Παίμον με τη μάγισσά. Πραγματική ή φανταστική τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.