Συνεχίζουμε ακάθεκτοι μετά το Πάσχα – Ετοιμάζουμε σπετσοφάι!

0 8

Υλικά

500 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
1 πιπεριά πράσινη
2 πιπεριές κέρατο
1 πιπεριά πορτοκαλί
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πρέζα μπούκοβο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
100 γρ. κόκκινο κρασί
1 κιλό ντομάτες
1 κ.σ. μέλι
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα

100 γρ. φέτα
ρίγανη ξερή
ρίγανη φρέσκια
ψωμί

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα βάζουμε στο τηγάνι να πάρουν χρώμα.
Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια, τις βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το μπούκοβο, τον πελτέ και σοτάρουμε.
Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Βάζουμε το μέλι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε με φέτα, φρέσκια και ξηρή ρίγανη και ψωμί.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.