Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor spoiler 4/6: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ο νικητής του Survivor»

Η επιστροφή του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του απο το Survivor είναι γεγονός και πρόκειται να γίνει την Κυριακή που μας έρχεται. Την αποκάλυψη έκανε ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ τον τραγουδιστή μίλησε και η αδερφή τους η οποία δήλωσε:

Η Δέσποινα Χατζηνικολάου αδερφή του πρώην παίκτη του Survivor, μίλησε στην σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, δηλώνοντας τα εξής:

«Αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπουμε κι εμείς. Όταν βγει με το καλό θα μας πει τι έχει γίνει… Δεν του έχουμε μιλήσει ακόμη. Τον περιμένουμε πως και πως. Ούτως ή άλλως ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής του Survivor. Έφυγε με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπέστατα, τον αγαπάμε, είναι Survivor στη ζωή του, πάντα ήταν».

«Μας διέψευσε, και μπράβο του και συγχαρητήρια και του βγάζουμε το καπέλο. Τελικά είναι πολύ δυνατός απ’ ό,τι φαινόταν, πέρασε πολύ δύσκολα εκεί νομίζω, με ό,τι του έχουν κάνει. Αλλά βγήκε ακόμη πιο δυνατός πιστεύω. Βγήκε νικητής. Τον αγαπάμε, τον περιμένουμε».

YouTube video

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.