Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor spoiler (21/05): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία (video)

Την ίδια ώρα Σπύρος και Βρισηίδα ζουν τον έρωτά τους αλλά και τη… χαρά τους για την απομάκρυνση του Τάκη Καραγκούνια!

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (22/5) Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου δεν κρύβουν τη χαρά τους που αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας στο τελευταίο επεισόδιο.

«Ήταν τόση η χαρά που είναι μία στιγμή που ίσως, να μην ξεχάσω», θα πει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου θα δηλώσει «επιτέλους, τόσο ανακουφισμένη».

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν σε ένα νέο απαιτητικό στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη.

Να θυμίσουμε ότι για την Κόκκινη ομάδα έχει ενεργοποιηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο κανόνας των δύο δεδομένου ότι έχει μόνο δύο κοπέλες, τη Μαίη και τη Στέλλα, οι οποίες δεν μπορούν να ψηφιστούν μέχρι να μείνουν δύο κοπέλες και στην Μπλε ομάδα.

Survivor | Trailer | 22/05/2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποια ομάδα θα είναι όμως η νικήτρια;

Κάπως έτσι φτάνουμε σε μια από τις πιο κρίσιμες ομαδικές ασυλίες του φετινού Survivor. Ποιος θα είναι ο νικητής της πρώτης;

Οι Κόκκινοι δείχνουν πλέον ικανοί για σερί και φαίνεται πως θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν, τουλάχιστον την πρώτη ασυλία…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.