Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor spoiler ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 21/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο! Το’ χες προβλέψει; Εκείνος όχι!

Survivor spoiler: Αποχώρηση που θα…συζητηθεί!

Εχθές παρακολουθήσαμε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας στο Survivor για αυτήν την εβδομάδα, στον οποίο κέρδισαν για δεύτερη φορά η μπλε ομάδα. Επομένως από αυτή τη διαδικασία οι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ανήκουν όλοι στην Κόκκινη ομάδα. Οι κόκκινοι κλήθηκαν δύο συνεχόμενες μέρες να ψηφίσουν ένα παίκτη τους, ενώ ο παίκτης που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία έπρεπε να βάλει και τρίτο στον τάκο μαζί με τους άλλους δύο.

Λοιπόν απόψε το βράδυ θα έχουμε ένα συμβούλιο αποχώρησης, όπου θα σας πούμε παρακάτω ποιος είναι αυτός που έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο και είναι έτοιμος να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Survivor spoiler: Ο θείος του Παύλου Γαλακτερού είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ! Πιο γνωστός κι απ’ τον μπαμπά του!

Η αλήθεια είναι πως εχθές ήταν μία πολύ κακή μέρα για τους κόκκινους και γενικά όλη η εβδομάδα, καθώς δεν έχουν κερδίσει κανέναν αγώνα και το χειρότερο είναι πως δεν μπορούν να ανεχθούν το αίσθημα της απόλυτης ήττας. Ένας προς ένας φαίνονται καταρρακωμένοι, ενώ ακόμα και ο Τριαντάφυλλος είναι έτοιμος να φύγει παρακαλώντας τον κόσμο να μην ψηφίσει αυτή τη φορά προκειμένου να γίνει η κόκκινη ομάδα πιο δυνατή.

Ο κόσμος όμως η αλήθεια είναι πως τον άκουσε……

Διαβάστε περισσότερα

loading...